Guest SamiK

Sami Kontio Challenge - uudenlainen ilmailutapahtuma Jyväskylässä

2 viestiä aiheessa

Tiedote 1.8.2012

Taitolentotaivaan kansainväliset huippunimet kokoontuvat toistamiseen Suomenmaalle. Tarjoamme ketterimmät taitolentokoneet, korkeutta 10 metriä, mittarissa 360 km/h ja 10G:n murskaavat voimat.

 

Tätä kaikkea on luvassa, kun tapahtuma polkaistaan vauhtiin Jyväskylässä lauantaina ja sunnuntaina 18.-19.8.2012. Lentonäytöksessä tullaan näkemään ensimmäistä kertaa Suomessa Baltic Bees taitolentoryhmä ja heidän muodostelmalentoaan viidellä L-39 suihkuhävittäjällä. Sinullakin on mahdollisuus päästä koneen kyytiin (rajoitettu määrä) Viime vuonna tutuksi tullut Sami Kontio Challenge kilpailuosio on myös mukana.

 

Kilpailun ensimmäisessä osiossa lennetään pujottelurata kelloa vastaan ja tavoitteena on saavuttaa mahdollisimman nopea aika sekä toiselta kierrokselta sama aika jonka kilpailija lensi ensimmäisellä kierroksella. Kolmantena osiona on 4-minuutin vapaa-ohjelma joka lennetään musiikin tahtiin savuilla ilman sääntöjä, jolloin pilotit pääsevät näyttämään mihin koneillaan oikeasti pystyvät.

 

Maanäyttelyssä on paikalla kilpailukoneiden ja Baltic Bees taitolentoryhmän lisäksi Suomen Ilmavoimat. Tarjolla on lisäksi lentokonesimulaattoreita ja muuta nähtävää. Paikalla on tutustuttavana myös aito Formula 1 auto jolla moottoriurheilutapahtumia ja elämyksiä järjestävä Ultimate Driving suorittaa näytösajoja!

 

Joten nokka kohti Jyväskylää elokuun puolessa välissä kokemaan koko perheen extremetapahtuma niin maalla kuin ilmassa.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tiedote 2.8.2012

Nyt Sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus päästä suihkuhävittäjän kyytiin muodostelmalennolle Baltic Bees -taitolentoryhmän kanssa!

 

[ attachment removed / expired ]

 

Baltic Bees -ryhmän saapuessa esiintymään Sami Kontio Challenge -taitolentonäytökseen, tarjoamme mahdollisuuden 15 henkilölle kokea viiden koneen muodostelmalento-ohjelma näiden hurjapäiden kyydissä. Koneena on tsekkivalmisteinen L-39C Albatros, jonka maksimilentonopeus on 755km/h. Lento kestää n. 20 min ja kyyditettävä tulee altistumaan n. 6 G:n puristukselle, joten ihan kaikille tämä ei välttämättä sovi! Hintaan sisältyy lennon briiffaus (in English), ruokailu, ja lento. Lisäksi lennot taltioidaan, ja jokainen saa muistoksi itselleen myös tallenteen omasta kokemuksestaan. Maksujärjestyksessä pääset myös valitsemaan paikkasi muodostelmassa, eli kannattaa toimia heti!

 

Hinta: 1500 Euroa (+alv), maksu heti, muodostelmapaikkojen valinta maksujärjestyksessä Aika ja paikka: Jyväskylän lentokenttä, 16./17.8. huom. säävaraus Rajoitukset: Vain yli 16-vuotiaille, alaikäiset vanhempien suostumuksella, ei yli 105-kiloisille. Ilmoittautuminen ja lisätietoa: piia.soilamaa@unlimited.fi

 

[ attachment removed / expired ]

 

 

[ attachment removed / expired ]

 

 

[ attachment removed / expired ]

 

 

[ attachment removed / expired ]

 

 

Lisätietoja tapahtumasta www.samikontiochallenge.fi

tai

http://fi-fi.facebook.com/pages/Sami-Kontio-Challenge/166181756778427

 

Lisää videoita tulossa lähiaikoina.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään