Rolf Niemi

Microsoft.NET Framework asennus

5 viestiä aiheessa

Ongelmaa pukkaa - ei voi mitään.

 

Ajattelin asentaa aikani kuluksi EditVoice Pack X:n. Ei siinä mitään, hyvinhän tuo asentui, mutta kun käynnistän sen, niin ruutuun ponnahtaa ikkuna, jossa lukee jotenkin näin:

EditVoicePack lakkasi toimimasta - Windows etsii pälä, pälä...

 

Windows 7 64 bit - siinähän tulee mukana tuo 3.5 ja päivitin sen äsken 3.5.1 kuten näkyy:

 

 

 

[ attachment removed / expired ]

 

Eikö tuo EVP X tosiaan toimi kuin vieläkin vanhemmalla versioilla?

 

Ajattelin panostaa yksinäisten puskalentojen ratoksi CeloSimin ATC Chatteriin, johon saisi live streamit myös niille seuduille, joissa pääasiassa lentelen, mutta siinäkin näkyy olevan samat .NET Framework vaatimukset eli oliko se nyt 2.5 ja jotain. Windows 7 ei kuitenkaan ole tuettujen järjestelmien luettelossa eli mikä eteen - ollaan ilman (ei hyvä vaihtoehto)?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Jostain päin nettiä löytyy hyvät ohjeet vanhan frameworkin asentamiseen Win7:aan. Nyt en pysty etsimään niitä ohjeita. Googlella kuitenkin löytyy vaivatta.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

No joo - minä voin vakuuttaa, että ennen kuin tulin tänne kyselemään etsin netistä tietoa asiasta ja en sitten löytänyt oikeita versioita. 1.1 asentui ja näkyi ohjelmaluettelossakin. Eilen yritin asentaa 2.0 versiota, mutta sain ilmoituksen, että kyseinen versio on jo asennettu. Sitä ei vain näy missään, joten en nyt sitten enää keksinyt muuta kuin tulla täältä kyselemään. Aikaisemmin nuo kaikki asennetut .NET Framet näkyivät ohjelmaluettelossa. Nyt siellä on vain 4.0, sillä poistin tuon1.1:n. Viikon verran asiaa omatoimisesti tutkittu.

 

Minulla on ollut nuo kaikki asennettuna ennen viimeistä kovalevyn formatointia, mutta en tietenkään laittanut niitä asennuspaketteja talteen. Niin ja vielä - EditVoice Pack toimii FS9.1:ssä moitteetta ja taitaa olla versio 3.1. FSX:lle taas viimeisin lienee 4.2.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Niin - nyt kyllä hävettää hieman. Latasin ja asensin verion 4 täydellisen asennuspaketin, sillä tuo, joka minulla oli jo ennestään on joku clientversio tuosta .NET Frameworkista. Ihmettelinkin jossain vaiheessa ettei siihen Updaten toimesta koskaan tarjota Microsoftin toimesta päivityksiä.

 

Oppia ikä kaikki  ;D

 

EditVoice Pack X käynnistyi välittömästi ilman nikotteluja tuon asennuksen ja päivitysten jälkeen.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ilo oli ennen aikainen. Kyllähän tuo EditVoice käynnistyi kertaalleen ja sain kaikkii käytön edellyttämät toimet tehdyksi ja suljin operaation jälkeen ohjelman. Kävin testaamassa FSX-ympäristössä. Suljin sitten FSX:n ja siinä yhteydessä (n. tunnin lennon jälkeen) simu kaatui. No joskushan noin käy ainakin minulla ja en siitä ollut moksiskaan. Sen sijaan ajattelin asentaa ORBX:n alueelle tehdyn modin EVP:iin, mutta asentamatta jäi, koska tuo p****leen ohjelma ei taaskaan käynnisty antaen tuon saman tylyn ja pikkuhiljaa kyllästyttävän ilmoituksen, joka on esitelty aloituksessa.

 

Tuolla EVP:n sivuillakaan ei pahemmin apua tunnu löytyvän eli onko mitään tehtävissä? Jos ei, niin olkoon sitten niin.

 

PS.

 

Jotenkin tuntuu siltä, että päivittyäni tuon .NET Framework 4:n Update-toiminnolla ongelma uusiutui...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään