Rolf Niemi

Firefox ja YouTube-videot

11 viestiä aiheessa

Jooooh - huuuooh...

 

Pari päivää sitten alkoi Tuubi-videot lagaamaan. Firefox on päivitetty, eri Flash Player versioita on kokeiltu, config-asetuksista (Firefox) on laitettu session-asetus 100 000 ja nettiä on haravoitu koko päivä, mutta eipä tunnu löytyvän ratkaisua. Tuo FlashPlayer 11.3 toi muutenkin tullessaan jatkuvaa FlashPlayerin kaatuilua. Niin kuin monella muullakin, niin myös minulla IE:llä videot näkyy sujuvasti.

 

Nyt en sitten keksi mitään muuta ratkaisua kuin kysyä täältä neuvoa, jos joku, jolla on ollut samoja ongelmia on kyennyt ratkaisemaan asian, niin tieto olisi tervetullutta.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

YouTuben osalta paras neuvoni on käyttää html5-videoita aina kun sellainen on saatavilla. En nyt muista ulkoa miten tämä tapahtuu, mutta YouTubessa on mahdollista määritellä html5-videot käyttöön. Googlella löytänee ohjeita.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Hieno juttu! :thmbup: Tosin "Firefoxissa ja Operassa vain WebM-muunnetut videot näkyvät HTML5-versiossa", ei sitten vissiin löydy h.264 dekooderia Firefox:iin, vai?  ???

 

h.264 ei ole avoin formaatti, mikä lienee syy miksei sitä Foxissa tueta.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Juu, meinasi mennä jo sormi suuhun, että mites tätä käytetään, kun aina vaan Flashia tahtoi, mutta näkyy se pelaavan ilman mitään temppuja, jos formaatti löytyy. Ei vaan kovin monesta näytä tuota WebM:ää löytyvän, tulee vaan "Tämä video ei ole tällä hetkellä käytettävissä"  >:(

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

No olihan sitä ongelmia muillakin kuten oletinkin. Kiitos vinkeistä. Minulla on nyt käytössä Flash-versio 10.3. Sitten oli yksi laajennuspalikka Firefoxissa, jonka poistaminen oli työn ja tuskan takana. Asensin sen katsoakseni Haye-Chisora ottelun viime lauantaina, mutta loppupelissä tuon laajennuksen asentaminen oli täysin turha toimenpide, koska matsin saattoi katsoa muualta ilman mitään roinia. Tuli taas kerran muistutus harkitsemattomasta asennuksesta.

 

Kokeilin tuota Join the HTML5 Tria-juttua, mutta ennen sitä testasin ilman ja hyvin tuntui toimivan kuin sitten tuon Trialinkin kanssa. Huominen tietysti kaiken muuttaa voi, mutta...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Joo - nyt pelaa. Testasin pari tuntia ilman ongelmia. Ei Flashin (10.3) kaatumisia eikä videon nykimisiä eli Flashin osalta pysyn tässä versiossa.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään