Juha Paulavuo

Flyben lennoilla myydään Starbucksin kahvia

12 viestiä aiheessa

Flybe aloittaa yhteistyön kahvilabrändi Starbucksin kanssa. 26.6. alkaen Flyben lennoilla Pohjoismaissa ja Baltiassa aletaan myymään Starbucksin kuumia juomia. Kahvin lisäksi valikoimassa on erilaisia teelaatuja ja kaakaota.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Flyben lennoilla on ollut maksullinen tarjonta heti alusta lähtien eli ei ilmaista kahvia matkustajille. Finnairin lontoon reitillä puolestaan ei pitäisi olla tarjolla sitä starbucks:n kahvia  vaan sitä tarjotaan eräällä toisella lennolla.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ainakin Starbucks-merkillä kahvia nimenomaan myydään. Flyben tiedotteesta:

 

Pohjoismaiden ja Baltian alueen johtava alueellinen lentoyhtiö lisää kansainvälisesti tunnetun kahvibrändin lennoilla myytäviin tuotteisiinsa.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ainakin Starbucks-merkillä kahvia nimenomaan myydään. Flyben tiedotteesta:

 

Sehän nyt oli jo ketjun otsikossakin, mutta loppuuko tavallisen sumpin tarjoilu?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Häh, kyllä Flybe:n lennoilla on kahvia saanut ilmaiseksi? Ja eikös tuo mainitsemasi toinen lento ole Manchester?

Vai sekoitinko nyt Finnairin lennon jonka operoi Flybe.  ???

 

Et, kyllä itsekin viime joulukuussa Tallinna-Turku lennolla Flyben koneessa ilmaista kahvia lipitin. Sen tuoreempia kokemuksia Flybestä ei kyllä ole.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Alkaa ihmetyttää näiden FlyBE Operating for AY -lentojen tarjoilut.

 

Kotimaan lennot ATR:llä: Tarjoilu maksullista, myynnissä koko BE:n tuotevalikoima.

Kotimaan lennot E170:llä: Kahvi ja tee ilmaista, ilmeisesti mitään muuta ei edes ole myynnissä.

 

Molemmissa on siis kyse puhtaasti Finnairille operoiduista lennoista, ei pelkistä codeshareista joille on myynnissä myös omia BE-koodattuja lippujaan. BE:n omalla riskillä lennettävillä lennoilla nyt on ihan ymmärrettävää että tarjoilu on maksullista, koska se heidän konseptiinsa kuuluu.

 

Joku voisi Finnairilla vähän miettiä sitä, minkä viestin tämä antaa matkustajille. Hyvän palvelun ja vahvan brandin yksi kulmakivistä on se, että tuote on konsistentti ja että uskolliset asiakkaat tietävät aina sen, mitä tuote tulee sisältämään. Finnairin tapauksessa tämä on karkaamassa yhä kauemmaksi ja kauemmaksi.

 

 

Katsotaan jos joku uskaltautuu pyytämään multa maksua kuplajuomasta AY operated by BE E170 HEL-WAW businessluokassa elokuussa niin annan kyllä aika estotonta palautetta.

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Jos ei ole kysymys yksityisyrittäjästä, antakaa aina palaute koskien muuta kuin asiakaspalvelijan omia toimia tai tekemisiä yhtiölle puhelimitse tai sähköpostilla. Työssäolevat ihmiset ei niitä hintoja, myytäviä tai muutakaan päätä vaan toimivat aina annettujen ohjeiden mukaan. :)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Finnairilta tuli tallainen tiedote 6.6., eli SAS:n palvelukonseptin suuntaan ollaan menossa:

 

06.06.2012

Finnair testaa uutta palvelukonseptia Manchesterin lennoillaan

Starbucks-kahvi, ranskalaiset perunat, pizza ja tapakset mukana Deli-menussa

Osana palvelukonseptiensa kehittämistä Finnair testaa uutta ateriakonseptia Helsingin ja Manchesterin välisillä lennoillaan kesä-lokakuussa 2012.

Turistiluokan matkustajat voivat valita välipalatuotteita runsaasta maksullisesta tarjoiluvalikoimasta, johon kuuluu uutuutena mm. ranskalaiset perunat, pizzapalat tai herkuttelijoille suunnattu tuoreista raaka-aineista valmistettu skandinaavinen tapas-lautanen. Starbucks-kahvi, kaakao ja teevalikoima täydentävät laajaa juomavalikoimaa. Bisnesluokassa kylmä välipala-ateria ja juomat kuuluvat matkan hintaan. Helsingin kautta Aasiaan jatkaville tai Aasiasta palaaville pieni välipalapaketti kuuluu matkan hintaan.

”Asiakaspalautteen ja kokemuksemme mukaan monet haluaisivat itse valita, mitä tällaisella lyhyellä lennolla syövät tai syövätkö ollenkaan,” kertoo konseptia kehittämässä ollut Maarit Keränen Finnairin asiakaspalvelusta. ”Tällä kokeilulla testaamme eri vaihtoehtojen toimivuutta ja kartoitamme asiakkaiden näkemyksiä maksullisesta välipalatarjoilusta. Saamme näin arvokasta tietoa, joka auttaa meitä kehittämään tarjontaamme entistä paremmaksi.”

Viisi kuukautta kestävä kokeilu toteutetaan Finnairin Helsingin ja Manchesterin välisillä lennoilla 1.6.-31.10.2012 välisenä aikana. Finnair lentää Manchesterin ja Helsingin välillä 14 kertaa viikossa, ja valtaosa reitin matkustajista jatkaa Helsingistä johonkin Finnairin yhdestätoista Aasian kohteesta.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään