Juha Klemettinen

Blue1: Matkustajien arviot lennoista näkyviin tuoreeltaan

1 viesti aiheessa

Blue1 jatkaa asiakasratkaisujensa innovatiivista kehittämistä ja tuo yhteistyössä Experq:n kanssa matkustajien arviot lentomatkasta näkyviin verkkosivuilleen, reaaliaikaisesti ja avoimesti.

 

Blue1:n matkustajien arviot lentomatkan sujuvuudesta ovat nyt tuoreeltaan nähtävillä Blue1:n  verkkosivuilla osoitteessa www.blue1.com/passengerpower.

 

Uusi ja avoin Passenger power –asiakasratkaisu antaa matkustajille heti lennon jälkeen mahdollisuuden vastata saamaansa tekstiviestiin ja antaa arvio matkustuskokemuksestaan. Matkustajien arviot välittyvät lennoittain reaaliaikaisesti ja kattavasti Blue1:n verkkosivuille. Pikapalautekanava antaa tuoretta tietoa Blue1:n tuotteiden ja palveluiden laadusta, niin matkustajille kuin Blue1:lle toiminnan kehittämiseksi.

 

Passenger power –asiakasratkaisu laajentaa Blue1:n asiakaspalautejärjestelmää ja perustuu innovatiivisen suomalaisyrityksen, Experq:n uuteen, nykyteknologioita uusin keinoin yhdistelevään Mirror-palautejärjestelmään.  Passenger power mahdollistaa Blue1:n tuotteiden ja palvelujen kehittämisen entistä laadukkaammin matkustajien toivomaan suuntaan.

 

Passenger power –asiakasratkaisu on osa Blue1:n palvelukonseptin kokonaisvaltaista kehittämistä palvelumuotoilun keinoin. Blue1 on yksi World Design Capital Helsinki 2012:n pääyhteistyökumppaneista.

 

BLUE1 COMMUNICATIONS

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään