Tauno Hermola

NTSB’n yleisilmailun turvallisuuseminaari 19-20.6.2012, myös Webcastina

3 viestiä aiheessa

Uppia, nyt kun sessio (juuri nyt "Aircraft Maintenance and Modification") on parhaillaan menossa! Hyvin pelaa webcast ainakin Windows Media Playerilla. Tänään näyttää tulleen myös tekstitys, jos puhutun ymmärtäminen tuottaa ongelmaa.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Bloombergin tähän seminaariin liittyvässä artikkelissa kerrotaan mm., että Colgan Airin v. 2009 onnettomuuden jälkeen, jossa menehtyi 50 henkilöä, yksityisilmailun onnettomuuksissa USA:ssa on menehtynyt 1500 henkilöä, ja yleisilmailuonnettomuuksien määrä on kasvanut 20 % vuoden 2000 tasosta, kun taas liikennekoneiden onnettomuuksien määrä on pudonnut 85 %:

 

The last fatal airline crash killed 50 people when a Colgan Air flight slammed into a neighborhood near Buffalo, New York, in February 2009. Private-plane wrecks since then have killed 30 times as many.

 

The crash rate on private-pilot flights -- up 20 percent since 2000 -- contrasts with a roughly 85 percent drop in accidents on commercial jetliners, according to data from the U.S. National Transportation Safety Board. The disparity is a dark spot on decades of aviation-safety improvements, and the board is weighing how to make non-commercial flying less hazardous in a two-day forum that began today.

 

http://www.bloomberg.com/news/2012-06-19/pilots-deadly-private-plane-crashes-prompt-u-s-call-for-basics.html

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään