Tero Frondelius

Hyppylentämään Vaasaan

3 viestiä aiheessa

Kiinnostaako hyppylentäminen? Onko sinulla vaaditut 100h tiimaa ja asiakaspalveluasenne? Tule lentämään Suomen hienoimmalla hyppy-Cessnalla Vaasaan. Tarjoamme "tyyppikoulutuksen" Cessna 182 SMA:han (OH-WTF), jos lentäjä sitoutuu lentämään vähintään 10 tuntia hyppylentoja Vaasan laskuverhokerho ry:lle vuoden 2012 aikana (enemmänkin pääsee lentämään).

 

Edit: kyseessä on normaali kerhon eteen tehtävä talkootyö. Toistaiseksi VLK ry ei tule maksamaan piloteille palkkaa.

 

Jos kiinnostuit laita minulle yksityisviestiä tai sähköpostia osoitteeseen vaasanlaskuvarjokerho (kiemura) gmail.com, otsikko: Hyppylentämään.

 

Ystävällisin terveisin,

Tero Frondelius

VLK ry:n hallituksen jäsen

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kuusi kiinnostunutta löytynyt tähän mennessä. Yksi on suorittanut tyypit ja toinen on sopinut lennonopettajamme kanssa tyyppien ajankohdan. Vielä kerkeää mukaan laittamalla viestiä yllä olevien ohjeiden mukaan. Huom. samalla tyyppinoulutuksella pääsee lentämään myös Alavuden, Jyväskylän ja Kemin kerhon koneita. Luonnollisesti olemme etsimässä aktiivisia lentäjiä Vaasaan, mutta jos samalla tulee koulutettua pilotteja naapurikerholle emme ole siitä kovin kateellisia. Pääasia että 10 tunnin vaatimus täyttyy. Lisäksi Vaasan kerholla on aika rento meininki johon on helppo päästä mukaan bilettämään.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään