Harri Koskinen

Blue1 uudistaa Boeing 717-laivueen matkustamoilmeen

1 viesti aiheessa

Ei nyt suoranaisesti uusiin reitteihin liity, mutta Blue1 uusii B717.ien matkustamot.

 

OH-BLP jo liikenteessä uusittuna sisältä:

http://i1112.photobucket.com/albums/k494/B717Flyer/IMG_3079.jpg

 

Press Release

2012-05-09

 

Blue1 uudistaa Boeing 717-laivueen matkustamoilmeen

 

Blue1 uudistaa kuluvan vuoden aikana koko Boeing 717-laivueensa matkustamotilojen ilmeen. Ensimmäinen matkustamoltaan uudistettu  Boeing 717 on aloittanut Blue1:n kaupallisessa liikenteessä.

 

Boeing 717-laivueen uudistuvassa matkustamoversiossa näkyvimpänä muutoksena on uudet, jalkatiloiltaan optimoidut nahkaverhoillut istuimet. Vaaleampisävyisten istuinten myötä matkustamon yleisilme on entistä valoisampi ja jalkatilaa on enemmän. Myös matkustamon verhoilumateriaalit ja valaistus uusiutuvat. Blue1:n Boeing 717 –konetyypin istuinmäärä on 115 matkustajapaikkaa.

 

Boeing 717-laivueen matkustamotilojen uudistus on osa Blue1:n uudistuvaa in-flight konseptia ja täydentää Boeing 717-laivueen Blue1 Flowing -graafista muotoiluteemaa.

  ”Matkustamouudistuksemme ilmentää Blue1:n uudistuvaa palvelumuotoilua ja tuo lisää iloa ja mukavuutta matkustukseen. Olemme yksi Helsingin designpääkaupunkivuoden pääyhteistyökumppaneista, mukana luomassa muotoilun keinoin parempaa arkea – etenkin lentomatkustuksessa”, kertoo Janne Hattula, VP Commercial Blue1.

 

Blue1:n toissa vuonna käyttöönottama Boeing 717 on moderni lentokonetyyppi, joka edustaa kokoluokkansa kärkeä regional jet-luokassa. Boeing 717 vastaa konerungoltaan suurempien matkustajakoneiden kokoluokkaa, mikä näkyy väljempänä matkustusmukavuutena koneen viisi rinnan istuimissa niin jalka- kuin istumatilana. Myös matkustajille tärkeät matkustamon tavaratilat vastaavat vetoisuudeltaan suuremman kokoluokan matkustajakoneita.

 

BLUE1 COMMUNICATIONS

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään