Juha Klemettinen

Blue1:n uudeksi toimitusjohtajaksi Janne Hattula

1 viesti aiheessa

Blue1:n uudeksi toimitusjohtajaksi Janne Hattula

 

Blue1:n uudeksi toimitusjohtajaksi ja COO:ksi on nimitetty 1.7.2012 alkaen Janne Hattula (33). Janne Hattulalla on vankka kokemus lentoliiketoiminnan johtotehtävistä ja hän siirtyy uuteen tehtäväänsä Blue1:n kaupallisen johtajan paikalta. Nykyinen pitkäaikainen toimitusjohtaja Stefan Wentjärvi jättää Blue1:n sopimuksensa mukaisesti kesäkuun lopussa.

 

Vaihdos Blue1:n johdossa on osa SAS-konsernin 4Excellence–strategiaa, jonka yhtenä tavoitteena on vahvistaa Blue1:n ja siten SAS:n asemaa Suomen markkinoilla. Blue1 toimii jatkossa SAS-konsernin tuotantoyhtiönä, tuottaen liikennettä SAS:n reittiverkostoon.

 

”Blue1:ssa on toteutettu laajalti muutoksia ja fokus on nyt ensisijaisesti Skandinavian liikenteessä. Olen iloinen saadessamme Blue1:n uudeksi toimitusjohtajaksi henkilön, joka on ollut vahvasti mukana uudessa strategiassa ja on heti valmis jatkamaan Blue1:n viemistä eteenpäin strategian mukaisesti. Samalla haluan kiittää Stefania hänen suuresta panoksestaan”, sanoo SAS:n konsernijohtaja Rickard Gustafson.

 

Myös Stefan Wentjärvi on iloinen, että työtä Blue1:ssa jatkaa eteenpäin pitkällä kokemuksellaan Janne Hattula.

 

”Blue1:ssa viime vuonna käynnistetty rakennemuutos on nyt toteutettu suunnitelman mukaisesti ja Blue1:n täsmällisyys ja asiakastyytyväisyys ovat luokkansa parasta. Blue1:n siirtyessä uuteen vaiheeseen vahvistaen SAS:n asemaa Suomessa kahdeksalla uudella kohteella, joista kaksi kausikohdetta, on minun tullut aika kiittää puolestani ja luovuttaa ruori seuraajalleni, sanoo Stefan Wentjärvi.

 

BLUE1 COMMUNICATIONS

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään