Tomi Liimatainen

Vanhoja Abloy lukkorunkoja kennelläkään?

5 viestiä aiheessa

Tervehdys arvoisat vanhojen tavaroiden säilyttäjät.

 

Mahtaako kenelläkään olla nurkissa lojumassa vanhoja (noin 1970 plus miinus viisi vuotta) Abloyn lukkorunkoja mallia 562. Meillä noita on huushollissa seitsemässä ulko-ovessa ja ainakin kaksi niistä on siinä kunnossa ettei niillä voi tehdä muuta kuin heittää kuikkaa. Kyseessä on kohtalaisen yksinkertainen lukko jossa on normaali lukkopesä ulkopuolella ja takalukituspesä sekä väännin sisäpuolella. Kaikki lukkopesät ovat hyvässä kunnossa ja samassa sarjassa mutta nyt alkaa noita lukkorunkoja tippumaan pois pelistä. Uusia lukkoja en ala vielä hommamaan, koska se vaatisi kohtalaista taloudellista panostusta.

 

Kohtuullinen taloudellinen panostus vanhoista lukkorungoista on hyväksyttävissä eli ilmaiseksi en niitä halua - jos ei ole pakko...  ;D

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

No minulta löytyy yksi tuollainen joutilaana, Porvoossa on putiikki joka kaikkea tällaista kaupittelee, hinnat eivät ole kattoja hipovia ja putiikki toimii vanhalla rautatieasemalla siellä.

Tarkkaa nimeä tai osoitetta en muista mutta joku sen varmaankin muistaa.Olisiko jokin Vanha asema tms.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Suurimmat kiitokset arvon herrat. Eiköhän näillä neuvoilla saada tämän huushollin lukituspolitiikka jälleen alkuperäiseen, 40 vuotta vanhaan kuosiin.

 

Arne, jos ovellesi ilmestyy isokokoinen ja pitkähiuksinen paksu äijä höpisemään jotain lukoista niin anna ainakin kymmenen sekuntia selvittää käyntinsä syy...  ;D

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään