Jaakko Kuusisto

Vehviläinen kusee Finnairin nurin

8 viestiä aiheessa

Ihmetyttää, että miten 70-80-luvuilla Finnair oli menestyvä LENTOYHTIÖ, ja kaikki toiminnot olivat omia, TEKNIIKKA, CATERING, etc. Kaikki toimi hienosti, ja työntekijöitä oli riittävästi. Silloin tehtiin vissiin kaikki hommat paremmin.  Nykypäivänä ei osata hoitaa hommaa...?

 

Tai sitten 1970-luvulla ei tarvinnut kohdata oikeaa kilpailua kun kaikki (myös lentoliikenne) oli säännösteltyä?

Juha

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ihmetyttää, että miten 70-80-luvuilla Finnair oli menestyvä LENTOYHTIÖ, ja kaikki toiminnot olivat omia, TEKNIIKKA, CATERING, etc. Kaikki toimi hienosti, ja työntekijöitä oli riittävästi. Silloin tehtiin vissiin kaikki hommat paremmin. 

 

Olisi ehkä nykyäänkin ihan mahdollista kun lipun hinnat päätettäisiin lentoyhtiöiden kesken yhdessä eikä muita päästettäisi alalle. Aina katsottaisiin paljonko halutaan rahaa kassaan ja lipun hinnat sitä myöden eikä kukaan poikkea rivistä.

 

Homma on vaan niin että maailma ei ole sama mitä se oli 80-luvulla ja jotenkin vaikuttaa että joillain muutos on todella paha paikka.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Nii..in, MIKSEI nykyään enää toimita, kuten edellämainitussa tuossa kerrot. MIKSI on pitänyt vaihtaa näihin nykypäivän huonompiin menetelmiin????

 

Huonompiin? Voi luoja.

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla
Vieras
Tämä aihe on nyt suljettu uusilta viesteiltä.