Jan Sandholm

TorniLiiga/rFactor - Historic F1 1971 alkaa ensi tiistaina (10.4.2012)

7 viestiä aiheessa

Vielä olisi kuskin paikkoja auki. Liiga on pyörinyt jo vuosia eikä ole tainnut kertaakaan jäädä kisa välistä (knok, knok). Tilastoituna on 408 kisalähtöä GPCOS:ssa, mutta liiga ehti pyöriä alussa melko pitkään ilman tilastointiakin. Porukka on perheellistä (pääosin), rauhallista ja mukavaa, riitoja ei ole. Keski-ikä on lähempänä neljääkymmentä kuin kolmeakymmentä. Kuskeja on oikeastaan kaikilla tasoilla: nopeampia, keskitasoa ja hitaampia. Kevään viimeinen sarja on siis F1 vuodelta 1971, tosin pääosin eri radoilla kuin tuolloin ajettiin. Ohjelma on:

 

#1 - 10.04.12 21:00 - Monte Carlo 1988

#2 - 17.04.12 21:00 - Bathurst 2006

#3 - 24.04.12 21:00 - Brianza Classic - Round 3

#4 - 01.05.12 21:00 - Imola Grand Prix

#5 - 08.05.12 21:00 - The Ring 24h ("Green Hell")

#6 - 15.05.12 21:00 - Spa 88

#7 - 22.05.12 21:00 - El viejo Anillo Norte (Long)

#8 - 29.05.12 21:00 - SLORacing Park

 

- radat tulee asennettavana pakettina liigalta

- modi: http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=F171

 

Kisat ajetaan tiistaisin "sprintteinä" siten, että illan aikana on kolme starttia yhden kestäessä 15 min (kun aika loppuu, ajetaan silti maaliin kunnes tulee ruutulippu). Ekaan starttiin on aika-ajo, jossa on sallittua ajaa vain yksi aikaveto (ulosmenokierros, aikakierros, radan sivuun ja ESC). Pitää siis tulla kerralla valmista... Startteihin 2 ja 3 lähtöjärjestys muodostuu edellisen startin mukaan käännetyssä järjestyksessä. The Ring on pituutensa vuoksi poikkeus, se ajetaan 3 x 3 kierrosta. Sprinttikisailun idea on siinä, että pyritään pitämään porukka kasassa mahdollisimman pitkään illan aikana. Uusi startti kasaa taas porukan ja antaa uuden mahdollisuuden. Käännetty lähtöjärjestys pyrkii pieneltä osaltaan tasoittamaan kuskien eroja.

 

Harjoitukset alkavat klo 20. Aika-ajo klo 21 ja kisa heti kun kaikki ovat aikansa ajaneet. Ajat ovat vakiintuneet vuosien varrella, eikä niitä muuteta. Koko kisatapahtuma kestää reilun tunnin ja kaksi tuntia jos haluaa osallistua treeniin. TS3 on pakollinen ainakin kuuntelumoodissa, ei ole pakko puhua jos ei halua. TS3 Voice Activation ei ole sallittua, pitää mäpätä tangentti.

 

Jos haluat mukaan, rekisteröidy osoitteeseen http://board.torni.cc. Hyväksyn uudet rekisteröinnit spämmäreiden takia manuaalisesti. Ei välttämättä tapahdu siis heti (kunhan ehdin...). Katso että sähköpostisi/muut tietosi näyttävät sellaisilta, ettei niitä voi sekoittaa spämmirekisteröinteihin.

 

Tervetuloa rohkeasti mukaan ensi tiistaina!

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ei noita vanhoja ratoja osaa..  :P

 

The Ringiä lukuunottamatta ehtii treenien aikana oppia riittävästi. Ring saattaa vaatia muutaman ennakkokiekan, onhan se n. 25 km pitkä... Ei minä ainakaan treenaa mitään ennen kisapäivää. Tuskin kovin moni muukaan. Nyt kun tämä modi on aivan loistava niin innostuin sitä ihmetellessäni Monte Carloa muutaman kiekan vääntämään ennen kisaakin. Seuraava kisa on Bathurst, erittäin yksinkertainen ja helppo radan layout. Niin ja mun all time hall of fame suosikkirata :). On kapeaa ränniä ja leveää baanaa, suoraa ja mutkaa, korkeuseroja.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään