Sami Launonen

Kilpailuvirasto tutkii Finaviaa

3 viestiä aiheessa

"Kilpailuvirasto kertoo tehneensä tarkastuskäyntejä Finavian ja Airpron toimipaikkoihin. Virasto selvittää, onko Finavia mahdollisesti syyllistynyt kilpailulain vastaisiin toimiin lentoasemien maahuolintapalveluissa."

 

HS

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

...ai että selvitetään, onko mahdollisesti syyllistynyt kilpailulain vastaisiin toimiin lentoasemien maahuolintapalveluissa. Ei oikein tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa, kun Työ- ja Elinkeinoministriön alainen organisaatio on tutkimassa sitä, onko toisen ministeriön omistama ja valtiolle rahaa tienaava organisaatio syyllistynyt kilpailulain vastaisiin toimiin. Sama intressi molemmilla.  Vastauksenkin tietää jo etukäteen: On todettu, että laillisuusnäkökulmasta tarkasteltuna käytännöissä on ollut puutteita, mutta tutkinnan aikana Finavia on esittänyt suunnitelmansa tilanteen korjaamiseksi lain edellyttämälle tasolle ja näinollen tutkinta ei anna aihetta enempiin toimenpiteisiin. Juuri näinhän ne ovat tehneet ennenkin, ei tämä ole suinkaan ensimmäinen kerta kun tutkitaan, todetaan korjaustarpeita, uskotaan että korjaavat mutta eivät kuitenkaan korjaa ja muutaman vuoden kuluttua taas tutkitaan ja...

 

Seppo

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Sepon päätelmät ovat aina oivaltavia. Toivottavasti KiVi tutkii myös lentopolttoaineiden jakeluun platalla liittyvät kysymykset, siinä kun isännän ääni tuntuu ratkaisevan joka kerta.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään