Tomi Tuominen

VFR, SEP/IR ja MEP/IR kertauskoulutusta..

1 viesti aiheessa

Onko sinulla pitkä aika kun olet saanut yksityislentäjän lupakirjan (PPL)? Ja asiat ovat hieman unohtuneet ja haluaisit kerrata ilmailumääräyksiä, suoritusarvojen laskentaa, painolaskelmien laatimista, radiopuhelinliikennettä? Meillä on ratkaisu sinulle, VFR-kertauspaketti, joka pitää sisällään yhden päivän kertausluennot, käyttäjätunnukset Suomen uudenaikaisimpaan PPL-etäopiskeluportaaliin sekä saat 30 itseopiskelu romppua itsellesi. Onko pitkä aika kun olet viimeksi lentänyt VFR:ää tai olet aloittamassa talven jälkeen harrastusta uudelleen? Voimme kertauskoululennoilla saada kerrattua unohtuneet asiat, lisäksi opit ammattilentäjiltä vinkkejä lentämiseen.

 

Onko sinulla SEP/IR, mutta et ole lentänyt IFR:ää pieneen aikaan ja menetelmät ovat päässeet ruostumaan? Älä huoli, järjestämme kertauskoulutusta teorian sekä lentämiseen liittyen. Meidän kauttamme saat vuokrattua mittarikelpoisen lentokoneen ja saat lennollesi mukaan kokeneen IRI-lennonopettajan auttamaan ja kertaamaan mittarimenetelmiä. Tämän lisäksi meillä on mahdollisuus päästä FNPT2-simulaattoriin kertaamaan IFR-lentämisen proseduureja myös mikäli sää ei salli oikealla koneella lentämistä. Voimme järjestää myös sinulle tarkastuslentäjän mittarikelpuutuksen uusintaa varten.

 

Oletko valmistunut ammattilentäjäksi? Ja taas olisi vuorossa joka vuotinen MEP/IR-tarkastuslento ilman välissä lennettyä kokemusta? Älä huoli, meidän kautta saat kokeneen CRI-opettajan kertaamaan kanssasi MEP/IR-lentämistä ennen tarkastuslentoa, tai voit mennä lentämään harjoituksia FNPT2-laitteeseen, joka simuloi monimoottorikonetta. Meidän kauttamme saat myös monimoottoriteorioiden kertausta ja voimme järjestää sinulle tarkastuslentäjän ja lentokoneen tarkastuslentoasi varten.

 

Ota yhteyttä ja kysy tarjous,

 

Tomi Tuominen

TTT-Aviation Oy Ltd

tomi.tuominen@ttt-aviation.com

044-545 1158

www.ttt-aviation.com

www.facebook.com/tttaviation

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään