Janne Hannula

Ryanair avaa Tampere - Frankfurt (Hahn) -reitin

3 viestiä aiheessa

...ja lopettaa Skavstan lennot. Viimeinen lento vanhalla reitillä 14. tammikuuta ja Hahniin kuljetaan jo 15. tammikuuta.

 

Ei tosin tämäkään reitti palvele kaikkein parhaiten meitä suomalaisia, lähtö Tampereelta on nimittäin vasta klo 22:15 (perillä 23:55). Toiseen suuntaan lähdetään klo 18:10, jolla perille Tampereelle saavutaan aikaan 21:50. Lennot viikon jokaisena päivänä. Varsin kohtuulliseen hintaan kuitenkin (alkaen vajaat 40 euroa) ;).

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Paluun ajankohta on minusta oikeinkin otollinen. Sen sijaan tuo Saksaan päin suuntautuva lento on tosiaan harmillisenmyöhäinen varsinkin kun kenttä sijaitsee 100 km:n päässä Frankfurtista.

 

Sais tulla sekä Lontooseen että Hahniin lisäksi aamulennot. Suomi vaan on niin kaukana että yhdellä keikalla tänne ehtii heittää kaksikin keikkaa jollain Keski-Euroopan ruuhkavälillä. Ehkä tilanne paranee kun Ryanair saa lisää koneita.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Niin, tai Suomesta tulee enemmän matkustajia ko. reiteille. Minulla on vielä tuo Skavstan keikkakin kokeilematta, no kerkiäähän tässä.

 

Tuoltahan on loistavat jatkomahdollisuudet muualle, jaksaa vaan kentällä odottaa. :) Siis jopa epsanjaan, Ole !

 

[ Attachment removed / expired ]

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään