Jan-Erik Andelin

Kingfisher taittumassa

113 viestiä aiheessa

Juu, on ollut bird strikea sun muuta, kun on jouduttu perumaan lentoja. Mutta palkkojen maksamattomuudellako ei sitten ole vaikutusta?

 

[ftp=ftp://http://timesofindia.indiatimes.com/india/Flyers-hit-as-Kingfisher-cancels-flights-stops-ops/articleshow/11944500.cms]http://timesofindia.indiatimes.com/india/Flyers-hit-as-Kingfisher-cancels-flights-stops-ops/articleshow/11944500.cms[/ftp]

 

Olisikohan jo oneworldinkin aika ryhtya kutsumaan mieluummin Jet Airwaysia alliansiin?

 

PS. En jostakin syysta saa linkkia toimimaan.

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla
Olisikohan jo oneworldinkin aika ryhtya kutsumaan mieluummin Jet Airwaysia alliansiin?

 

Siitä paketista tulisi samaa tavaraa vain eri nimellä:

 

Nearly 18,000 employees of Jet Airways and Kingfisher have not received salaries for two months, a reflection of the deepening crisis in the aviation industry. Employees of Jet Airways, the country's largest private carrier by market share, have not been paid for January

 

Indiatimes

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ilmailuhallintoviranomainen DGCA on kutsunut Kingfisherin tj:n puhutteluun. Lentojen peruuntuminen on jatkunut tänäänkin. Eri tietojen mukaan vain 16 Kingfisherin koneista lentää reiteillä tällä hetkellä. Puolet kippareista on jättänyt yhtiön ja palkat ovat maksamatta melkein 3 kuukauden ajalta. Ministeri ei lupaa valtion tulevan apuun. Kingfisherin pankkitilejä on jäädytetty yhtiön keräämien veroluonteisten maksujen jäätyä tilittämättä.

 

http://truthdive.com/2012/02/20/DGCA-to-meet-Kingfisher-Airlines-CEO-on-Tuesday.html

 

http://www.moneylife.in/article/dgca-summons-kingfisher-officials-govt-say-no-bailout/23760.html

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Intialainen jahkailu jatkuu siinä mielessä, että Kingfisher "näyttää" Bloombergin mukaan saavan pankeilta noin 200 miljoonaa USD hätäapulainaa. Itse tirehtööri Mallya ei tunnu haluavan satsata lentoyhtiöönsä penniäkään omista varoistaan. Rästissä olevat Kingfisherin henkilökunnan palkat luvataan maksaa "20.maaliskuuta" mennessä.

 

Lentoyhtiöllä on velkaa yhteensä 1,3 miljardia USD ja jopa toimistohuonekalut on luvattu sen vakuudeksi, että sijoittajilta saataisiin vielä lisää rahaa  :P

 

Kingfisher is seeking new investment after pledging its brand, office furniture and other assets against $1.3 billion of debts.

 

http://www.businessweek.com/news/2012-02-21/kingfisher-air-reverses-20-drop-after-nearing-loan-agreement.html

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Intian valtion omistama pankki State Bank of India (SBI), jonka huhuttiin antavan Kingfisherille hätäapulainan, kiistää antavansa rahaa:

 

Putting an end to all speculations, official sources of State Bank of India (SBI) finally declared that they will not lend Rs 1,650 crore money to cash-strapped Kingfisher Airlines owned by Vijay Mallya.

 

http://news.oneindia.in/2012/02/22/sbi-not-to-give-rs-1650-cr-to-mallya-kingfisher-airline.html

 

Intian veroviranomainen pitää yhtiön pankkitilejä edelleen jäädytettyinä ja vaatii noin 5,3 miljoonan euron lyhennystä rästeistä. Kingfisherin verovelka on yhteensä noin 28 miljoonaa euroa. Yhtiö on pyytänyt verovelalle puolentoista vuoden maksuaikaa. Viranomainen ei ole suostunut.

 

http://www.moneycontrol.com/news/business/it-dept-rejects-kfas-plea-to-unfreeze-bank-accounts_673000.html

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Taloudellisiin vaikeuksiin ajautunut intialainen Kingfisher Airlines tiedotti 4. maaliskuuta jatkavansa lentojaan. Näin siitä huolimatta, että viranomaiset ovat jäädyttäneet yhtiön tilejä ja osa lentäjistä on irtisanoutunut palkkasaatavien takia. Tiedotteen mukaan yhtiön johtaja (CEO) Sanjay Aggarwal tapasi lentäjien edustajia ja vetosi heitä jatkamaan tehtävissään.

 

lentoposti

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Polttoainejakelusta löytyi tämmönen artikkeli, suoraa linkkiä ei tähän hätään löydy.

 

[ attachment removed / expired ]

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kingfisherin lentoja on jälleen peruuntunut tai yhdistelty, koska osa lentäjistä jäi tulematta töihin protestoidakseen palkkojen maksun viivästymistä vastaan:

 

Trouble for cash-strapped Kingfisher Airlines again erupted today with at least 30 flights either being cancelled or clubbed as several pilots and other staffers failed to report for work to protest delays in salary payments.

 

Lisäksi yhtiö myöntää, että matkustajamäärät ovat vähentyneet IATA:n suljettua yhtiön ulos clearingjärjestelmistään, mikä on vaikeuttanut lipunmyyntiä:

 

"The flight loads have reduced because of our limited distribution ability caused by IATA suspension,"

 

Economic Times

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Onko Kingfisherin liittyminen oneworld'iin "jäissä"? Piti tapahtuman tänä keväänä... Esim. Finnairin Blue Wingsissä oli oneworld-mainos, jossa yhtiö jo mukana allianssissa. 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kingfisherin väitetään lopettavan kansainvälisiä reittejä Lontooseen, Dhakaan, Bangkokiin ja Kathmanduun kesäaikatauluun siirryttäessä, siis maalis-huhtikuun vaihteessa. Toistaiseksi nämä kohteet kuitenkin näkyvät Kingfisherin nettisivuilla. Singaporen reitti on jo ehditty lopettaa.

 

http://www.centreforaviation.com/news/kingfisher-airlines-cuts-international-network-withdraws-from-bangkok-dhaka-kathmandu-london--145280

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

On se kovaa kun lentoyhtiötoiminta ei kannata edes halvan työvoiman maassa.

 

Seuraavaksi henkilökunta tuo rahaa yhtiöihin ihan Formula1 tallien tapaan.  :'(

 

jk

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Seuraavaksi henkilökunta tuo rahaa yhtiöihin ihan Formula1 tallien tapaan.  :'(

 

;D

 

Kato ilmailu on niin hienoo hommaa, että sen parissa tekee töitä ihan millä ehdoilla hyvänsä. Kutsumushommia...

 

-m

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kingfisherin Kunkku  ;) Vijay Mallya lupaa nyt esittää yhtiölle pelastussuunnitelman 2-3 päivän sisällä. Uskokoon ken tahtoo. Yhtiöllä on velkaa 1,3 miljardia dollaria, 200 päivittäisen lennon supistetusta aikataulusta pystytään operoimaan vain satakunta lentoa, toiminnan jatkamiseen tarvittaisiin heti 500 miljoonaa dollaria ja paluuseen alkuperäiseen toimintalaajuuteen 800 miljoonaa. Mitään uutisia jäädytetyistä pankkitileistä tai palkkarästien maksamisesta ei ole.

 

http://www.reuters.com/article/2012/03/15/india-kingfisher-idUSL4E8EF69B20120315

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kingfisherin operaattorilupa "saattaa olla katkolla" ja pääomistaja Mallya on vaihteeksi kutsuttu viranomaisen luokse selittämään mm. miksi yhtiö nyt ilmoittaa lentävänsä kesäaikataulukaudella vai 15 tai 16 koneella, kun viime kuussa yhtiö ilmoitti saavansa liikkeelle 28 konetta. Muuten ongelmat jatkuvat entiseen malliin.

 

The Directorate General of Civil Aviation(DGCA) mulled cancellation of Kingfisher's flying permit after the airline on Monday submitted to it the summer flight schedule with 15 to 16 aircraft as against 28 planes submitted last month.

 

"The airline not only lacks aircraft, they also lack funds for day-to-day operations. They are failing to meet their flight schedule, causing inconvenience to the passengers and also they failed to give salaries to their employees for past four-five months," official sources said.

 

http://indiatoday.intoday.in/story/kingfisher-airlines-flying-permit-may-be-cancelled-sources/1/178476.html

 

Kingfisherin kriisille on avattu jopa oma wikipediasivu:

 

http://en.wikipedia.org/wiki/Kingfisher_Airlines_financial_crisis

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään