Miko Verno

Frankfurtin "spottailua"

5 viestiä aiheessa

Niin onkos Frankfurt Main  ykkösterminaalissa mitään terminaalissa olevaa paikkaa muuta, kuin ikkunan läpi? Jotain spottausterassia? Plane-mad.comissa lukee, että kentällä on spottailuterassi, mutta kerkeääkö ko. paikalle reilu tunnin aikana? Ettei ole samanlainen, kuin Amsterdamissa, että täytyy mennä ensiksi "ulkopuolelle"? Onko tämä edes ykkös terminaalissa?

 

:)

 

Lisätietoja odotellessa.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Jos Frankfurtissa on reilu tunti aikaa koneenvaihtoon, niin saat kyllä unohtaa spottailun ja olla tyytyväinen, että ehdit jatkolennolle varsinkin kun joudut jonottamaan passintarkastukseenkin. Jonkun yksittäisen räpsyn saatat saada otetuksi ikkunan läpi, mutta ei sitä oikein spottailuksi voi kutsua. Katseluterassi on kakkosterminaalissa ja luonnollisesti ns. landside-puolella kuten kaikilla muillakin kentillä, joilla on terassi.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Katseluterassi on kakkosterminaalissa ja luonnollisesti ns. landside-puolella kuten kaikilla muillakin kentillä, joilla on terassi.

 

Onhan niitä airside-puolellakin olevia vai tarkoitatko saksalaisia? Ekana tulee mieleen Madeira jossa laitettu terassi keskeltä poikki, toinen puoli landside ja toinen puoli airside.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään