Teijo Niemelä

Pilotin elamaa USA:ssa

4 viestiä aiheessa

Jopas nyt, jotkut asuvat matkailuvaunussa lentokenttäalueella. Mutta onhan noita trailer parkkeja USA:ssa, osalle se on kai elämänmuoto, eikä pakon sanelema.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Valitettavasti lentäjien kohdalla jenkeisseä aivan tosielämää ei siis vapaaehtoista. Palkat ovat surkeat. Tästä syystä maailmalle tunkee erilaista viheltäjää joille palkka millä Suomessa ei elättäisi perhettä on hyvä ja kelpaa sellaisenaan. Kun halvemmallakin saa niin miksi maksaa enemmän. Sopii kuunnella jaksoilla kuinka monta läntisen maan aksentin omaavaa lentää Emiratesin, Etihadin ja Qatarin että monen muun ulkomaalaisia palkkaavan firman laskuun.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Asiallinen artikkeli. YouTubesta löytyvästä videosta voi myös katsella Jenkkien syöttöliikennefirmojen palkkatietoja parin vuoden takaa.

 

Eräs ystäväni toimi reservi pilottina yhdessä näistä firmoista. Työpäivät koostuivat hotellissa odottelusta toisella puolella Yhdysvaltoja. Hyvällä tuurilla tiimaa sai kuukaudessa kymmenen tai kaksikymmentä tuntia ja palkkaa reilut tuhat taalaa. Perheelliselle ystävälleni ei mikään unelmatyö ja hetken Saabia lennettyään palasi lennonopettajaksi.

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään