Miko Verno

Lufthansan B747-8

11 viestiä aiheessa

Nopeasti googlettamalla en löytänyt mitään tietoa Lufthansan B747-8 delivery aikatauluista ja tämän vuoksi kysynkin täältä onko mitään tietoa milloin Lufthansa saa ensimmäisen B748:n?

 

Ei taida mitään mahkuja olla päästä ko. koneen kyytiin Frankfurt-Bangkok-Frankfurt -välillä 17.2. ja 5.3.?

 

btw: onko ensimmäinen matkustaja käyttöön tuleva B747-8? :thmbup:

 

:)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Flightglobalin viimeisimmissä artikkeleissa lupailivat deliveryä maaliskuulle. Tyyppihyväksyntä vehkeellähän on jo joten siellä tehdään viimeisiä vääntöjä, kuten sivuvakaajan pa-tankkien säätöjä tms. sekä varmaankin itse ensimmäisen operaattorin omia kustomointeja.

 

 

-Ville

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ei kyllä mitään mahdollisuuksiakaan. Tuskinpa edes tänä vuonna saa ensimmäistäkään millekkään reitille. Ja Lufthansalle menee se eka -8i

 

Mistä keksit etteikö saada tänä vuonna reiteille?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

747-8i:n korkeusvakaajaan sijoitetut (ylimääräiset) polttoainetankit ovat osoittautuneet teoriassa ongelmallisiksi tietokoneanalyysissä siinä harvinaisessa tilanteessa, että ulommaisen moottorin kiinnitys pettäisi, mistä voisi aiheutua värähtelyongelmia mikäli pyrstötankeissa on paljon painoa... Tällainenkin riskitekijä on suljettava pois, jos pyrstön polttoainetankit otetaan käyttöön. Boeing fiksaa ongelman toistaiseksi siten, että polttoaineputket pyrstötankkiin poistetaan osittain ja varsinainen ratkaisu polttoainetankkien saamiseksi käyttöön hoidetaan myöhemmin, vuonna 2013.

 

Toimitusaikatauluihin tämä ei välttämättä vaikuta. Ensimmäisten asiakkaiden on vain operoitava koneella ilman pyrstötankissa olevaa polttoainetta. Yksi VIP-kone toimitettaneen helmikuussa ja Lufthansa saanee ensimmäisen yksilönsä "maaliskuussa".

 

http://www.aviationpros.com/news/10616584/boeing-blocked-from-carrying-fuel-in-747-8-tail-until-problem-fixed

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

LHn yksi 747-8i tulee maalatuksi retroväreihin.

 

 

Olisivat maalanneet pohjan hopeanvärisellä eikä harmaaksi, niin olisi näyttänyt oikeasti retrolta ja hyvältä ;)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Hämmentävän hyvän näköinen. Etenkin kun muistan, miten tylsä tuo Hansan vanha(kin) livery oli olevinaan. Ehkä se ei ollutkaan.

Pääsinpä lentämään viime kesänä 747-8:lla. No okei, valkkasin sen lennon, mille moinen oli plaanattu  :P Oikein mukava kokemus. Hiljainen kone ja kelpo matkustettava. Sattui vielä Frankissa elämäni ensimmäinen ylösveto liikennekoneen kyydissä. Ihan vaikuttava kokemus, vaikka sangen eleettömästi tuo lähti uuteen yritykseen.

 

-A-

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään