Tomi Salmi

Kertokaas vinkkejä ja tarinoita

4 viestiä aiheessa

Kertokaas mulle vinkkejä ja tarinoita miten lähditte opiskelemaan ilmailualaa :), ite olen kiinostunut aiheesta mutta tuntuu vaan että ne on vähän hinnat korkeissa, vinkkejä ja omia tarinoita otetaan vastaan :)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Jos on peruskoulu tai Lukio käytynä niin esimerkiksi seuraavia aloja opetetaan suomalaisissa ammattikouluissa: Lentokoneasennuksen-perustutkinto (Vantaa Varia, Kouvola KSAO (heko), Winnova Pori, Savon ammatti- ja aikuisopisto Siilinjärvi, Lapin ammattiopisto Rovaniemi ja Tampereen ammattiopisto, Tampere. Lentoasemahuoltaja (Logistiikan perustutkinto)

Vantaa Varia. Ja sitten jos on vähän vahempi niin Lennonjohtajan peruskoulutus Aviacollage, Vantaa ja sitten on Suomen ilmailuopisto ja muita yksityisiä pilotinkoulutus-firmoja (Patria, Salpauslento).  :thmbup:

 

EDIT: turha lainaus pois /MM

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

en oo opiskellut selkeästi ilmailualaa, mutta riippuu ihan mihin ilmailun parissa haluaa töihin.

 

Lennonjohtoon Avia Collegen kautta, lentämään Ilmailuopiston kautta, asentajakasi ammattiopistojen kautta mut sitten kentällä on miljoona muutakin duunia...

 

Jotkut hakeutuu ilmailun pariin myös armeijan = ilmavoimien kautta.

 

Matkailualan opinnoilla voi päästä lentokenttävirkailijaksi, kunnossapidon koulutuksen kautta huoltoon jne... vaihtoehtoja on monta.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään