Pentti Nurminen

Purjelennon lupakirjakurssi Kouvolassa

1 viesti aiheessa

Aika:  ti, 10. tammikuuta, klo 18:00 – 20:00

 

Paikka: Kuusankoski, Valtakatu 38 B (kartta:  http://maps.google.com/maps?hl=fi&q=Kuusankoski%2C%20Valtakatu%2038%20B )

 

Vuoden 2012 purjelentokoulutusta käsittelevä tiedotustilaisuus järjestetään tiistaina 10.1.2012 klo 18.00 Kouvolan kansalaisopiston Kuusankosken toimipisteessä, Valtakatu 38 B, luokka 8. Tilaisuudessa esitellään yksityiskohtaisesti koko koulutustarjontamme ja voit esittää aiheeseen liittyviä kysymyksiä. Etukäteen saat asiasta tietoa näiden nettisivujen koulutusosiosta ( http://www.kily.fi/Head_pages/Koulutus.html ) tai ottamalla yhteyttä allamainittuun henkilöön.

 

Kurssille voi ilmoittautua tilaisuuden aikana tai jo ennakkoon Risto Jokiselle joko puhelimitse tai sähköpostilla. Yhteystiedot löytyvät näiltä sivuilta ( http://www.kily.fi/Head_pages/Yhteystietoja.html ). Lupakirjakurssin teoriaosuus alkaa tilaisuutta seuraavalla viikolla opiston ohjelman mukaan tiistaisin ja torstaisin.

 

Teoriaosuuden voi suorittaa myös etänä Suomen urheiluilmailuopiston kursseilla, jos ajankäyttö viikoittain tuottaa ongelmia. Ks. http://www.suio.fi/  KOULUTUS. Seuraava verkkoteoriakurssi alkaa 6. helmikuuta 2012.

 

Tervetuloa tutustumaan hienoon harrastukseen!

 

psta P.N.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään