Ilari Uotila

Ilmailu-lehden päätoimittaja pidätetty!

3 viestiä aiheessa

Mitä ihmettä???

 

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011122114984847_uu.shtml

 

Päätoimittaja pidätettiin kelloliikkeen valeryöstöstä

Keskiviikko 21.12.2011 klo 12.54

Tunnetun mediahahmon epäillään lavastaneen helsinkiläisen kelloliikkeen ryöstön.

 

Allerin lehdissä uraa luonut, nykyisin Suomen Ilmailuliiton viestintäpäällikkö ja Ilmailu-lehden päätoimittaja Mikko Sokero on parhaillaan Helsingin rikospoliisin pidättämänä.

 

Poliisi otti Sokeron kiinni viikonvaihteessa.

 

Iltalehden tietojen mukaan Sokeron epäillään järjestäneen Hietalahden kauppahallissa toimivan arvokelloliikkeen ryöstön lokakuun lopulla.

 

Jättisaalis kelloja

 

Tummaan huppariin ja tummiin, valkoraidallisiin verryttelyhousuihin sonnustautunut ryöstäjä iski Hallin Kello -liikkeeseen keskellä päivää lauantaina 22. lokakuuta. Miehellä oli ase kädessään, ja hän sai saaliikseen useita arvokelloja. Saaliin arvo oli kymmeniä tuhansia euroja.

 

Ryöstäjä oli puhunut suomea murtaen. Hän oli mennyt sisään kauppahallin pysäköintialueen puolelta ja poistunut samaa tietä. Pitkä ryöstäjä tallentui hallin turvakameroihin.

 

Poliisitutkimusten edetessä ryöstö alkoi vaikuttaa yhä enemmän tekaistulta. Lopulta epäilyt johtivat liikkeen omistajaan, Helsingin Kelloseuran puheenjohtajanakin vaikuttavaan päätoimittaja Sokeroon.

 

Arvokellojen harrastajana tunnettu Sokero oli avannut Hallin Kello -liikkeen viime keväänä.

 

Poliisi vaitonainen

 

Iltalehden tietojen mukaan Sokeron epäillään toimineen yhteistyössä ryöstäjän kanssa ja suunnitelleen hänen kanssaan valeryöstön liikkeeseen. Sokero on pidätetty tiettävästi törkeästä petoksesta epäiltynä. Myös valeryöstäjä on IL:n tietojen mukaan poliisin hallussa.

 

Tutkintaa johtava rikoskomisario Jukka Larkio on hyvin vaitonainen tapauksesta. Hän kuitenkin myöntää, että pidätys liittyy Hallin Kellon ryöstöön ja että Mikko Sokero aiotaan huomenna vaatia vangittavaksi.

 

RISTO KUNNAS

risto.kunnas@iltalehti.fi

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla
Vieras
Tämä aihe on nyt suljettu uusilta viesteiltä.