Harri Koskinen

Finnairin Quality Hunters sekä Angry Birds palkittiin viestintäpalkintogaalassa

1 viesti aiheessa

Finnair Oyj

Lehdistötiedote

 

Finnairin Quality Hunters sekä Angry Birds palkittiin viestintäpalkintogaalassa

 

Finnair on voittanut kaksi European Excellence Awards -palkintoa Rethink Quality ja Angry Birds -projekteillaan. Viidennen Amsterdamissa järjestetyn EEA-gaala palkitsee eurooppalaisten viestintäammattilaisten parhaimpia saavutuksia.

 

Finnairin Rethink Quality -projekti vuodelta 2010 voitti palkinnon Matkailu ja turismi -kategoriassa. Projektissa neljä Quality Hunteria lähetettiin ympäri maailmaa etsimään uusia ideoita lentomatkailun parantamiseksi.

 

Finnairin Angry Birds Asian Challenge -mobiilipeliturnaus Helsinki–Singapore-lennolla viime syyskuussa voitti Tapahtuma-kategoriassa. Finnairin yhteistyökumppanina toimi molemmissa projekteissa helsinkiläinen Miltton.

 

− Tämä on meille hyvin miellyttävä saavutus. Kilpailu oli hyvin kovaa molemmissa kategorioissa, mutta jatkuva tarinan kertominen Finnairin laadusta, luovuudesta ja raikkaudesta lentomatkailussa on ainutlaatuinen etuoikeutemme, Finnairin viestintä- ja yhteiskuntavastuujohtaja Arja Suominen sanoo.

 

Quality Hunters -konseptia on uusittu ja laajennettu toisella tuotantokaudella vuonna 2011. Lisää mobiilipeliturnauksia on myös suunniteltu järjestettäväksi tulevaisuudessa.

 

European Excellence Awardsia isännöi viestintäalan Communication Director -lehti. Communication Director on myös mukana järjestämässä European Communication Summit -tapahtumaa, joka on Euroopan suurin viestinnän ammattilaisten tilaisuus.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään