Teijo Niemelä

Malevia uhkaa konkurssi

4 viestiä aiheessa

Mutta näinhän koko oligarkkijärjestelmä on syntynyt. Valtion virkamiehet myyvät toimivan yrityksen tutun yksityisen henkilön omistamalle firmalle sellaisella hinnalla, että se pystytään maksamaan kassavirralla muutamassa vuodessa jättämällä yrityksen kehittäminen ja sen vaatimat investoinnit tekemättä. On toiminut hyvin kaivos- ja öljybusineksessa. Siellä ei tapahdu mitään radikaalia, jos muutamaan vuoteen ei kehitetä eikä investoida. Saman konseptin soveltaminen ilmailuun ei näytä toimivan yhtä hyvin, koska investointien ja kehitystyön laiminlyönti kostautuu muita teollisuudenaloja nopeammin.

 

Seppo

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Lentoliikenne on myös sairas esimerkki miten täysin mätiä firmoja tuetaan koko ajan lisää ja lisää vailla minkäänlaista lupausta kirkkaasta tulevaisuudesta. Yleensä tukihomma pyöritetään tietenkin veronmaksajien kukkaroilla. Kenen intressi esimerkiksi on se että läpimätää Malevia tekohengitetään koko ajan?

 

Kummallista tämäkin mistä SK kirjoitti viime viikolla eli miten perseaukiset tilaa niputtain uusia koneita vailla mitään kunnollista suunnitelmaa:

 

http://suomenkuvalehti.fi/jutut/ulkomaat/lentaminen-ei-kannata-ja-silti-rutikoyhat-yhtiot-ostavat-lisaa-koneita

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään