Guest plipp

FlyMe 10.11. 8:55 rekisteri?

8 viestiä aiheessa

Tuli siirryttyä lurkerista käyttäjäksi, eli "päivää ryhmä" tai jotain.

 

Lensin eilen (10.11.) 8:55 Helsingistä Arlandaan FlyMe:n 737-300:lla. Molemmilla kentillä portti oli sellainen, ettei koneen kylkeä päässyt terminaalista näkemään. Jäi siis epäselväksi, millä yksilöllä sitä tuli lennettyä. Sattuiko joku olemaan tuolloin spottaamassa tai muuten havaitsemaan tuon koneen rekisterin? Todennäköisyys tietysti heikko, pilvinen aamu ja tavallinen kone, mutta täällä foorumilla tuntuu olevan tietoa vaikka mistä ;)

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Väittäisin kyllä, että rekisteri oli SE-RCR. Mistä Tarmo tuo sinun tieto on peräisin?

 

Näin se oli kirjautunut tietojärjestelmiin joihin se ilmestyy mm. lentosuunnitelma / dep-telexien kautta ...oikeellisuudesta en ala väittelemään.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

No kun jäi vaivaamaan niin handling yhtiöltä kysyin ja hekin olivat sitä mieltä että -RCO. Deppitelex on se jonka mukaan ne kyseiseen järjestelmään viime kädessä syötetään ja korjataan plaanissa näkyvä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Noissa kahdessa koneessa on eriväriset nokkatelineluukut: SE-RCO:ssa oranssit ja SE-RCR:ssä viininpunaiset, kts. kuvia airliners.netissä. Eli jos Petri muistat kummanväriset ne oli, niin tuo asia ratkeaa.

 

Jos kerää rekistereitä omista lennoistaan kuten minä, niin kannattaa kysyä se koneessa henkilökunnalta ellei ole lähtöportilla onnistunut sitä näkemään.

 

-harri

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kiitos kaikille vastanneille :)

 

Noista vaihtoehdoista sanon RCO. Nokkatelineiden luukkua en muista, mutta airliners.netistä katsottuna RCR:ssä on kyljen ja pyrstön FlyMe-teksti vivahtaa oranssiin, RCO:ssa ruskea. Ruskea sopii muistikuviin ja epämääräiseen valokuvaan paremmin. RCP:n ja RCO:n väreissä en näe eroa, eli niistä voisi olla kumpi tahansa. RCS:n erottaisi oransseista moottoreista.

 

Paluulennolla 16:00-18:00 oli myös RCO, silloin näin tunnuksen.

 

Ehkäpä ensi kerralla pitää vaivata koneen henkilökuntaa.

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään