Joonas Häkkinen

SP2 & FS2004

2 viestiä aiheessa

Sain FS2002-ongelmien ratkeamattomuudesta vähän puhtia koittaa FS2004:ää, joka (ihme kyllä) lähti tappelun jälkeen toimimaan. Tai no, miten se toimiminen nyt otetaan. FS9 nimittäin on saanut päähänsä laittaa koneen boottautumaan ihan yhtäkkiä, kun jotain namiskaa painaa. Välillä se kaatuu ensimmäisillä klikkauksilla, välillä kestää pidempään.

 

Ennen tämän viestin kirjoittamista kokeilin pari kertaa lentää PSS A340:llä. Ensimmäisellä kerralla homma päättyi CHANGE-napin klikkaamiseen Create A Flight -ikkunassa säätilasolussa. Toisella yrityksellä (tein tarkoituksella kaikki säädöt samassa järjestyksessä) sään valinta onnistui hyvin, simu latautui normaalisti, ja 340-300 köllötteli Toronton platalla. Aloittelin listoja, ja BAT 1 -namiskaa nypätessäni kone boottasi.

 

Olen kuullut SP2:sta paljon pahaa, mutta olisikohan mahdollista, että sen asentaminen auttaisi simun kaatumatautia? Koneeni on muutoin kokonaan päivitetty SP2 vain en ole suostunut laittamaan. MS:n kaatumisraportti suositteli SP2:n asentamista kun tappelin FS9:n asennuksen kanssa ennen kuin sain sen käynnistymään, mutten ihan suoralta kädeltä lafkan ohjeita noudattanut.. ;)

 

Ilmeisesti vedän puoleeni kaatuma-alttiita systeemejä...

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Omista kokemuksistani seuraavaa:

Kaikki Winukan päivitykset (mukaan lukien SP2) sisään ilman muuta, samoin FS9 päivitys. Sitten asetat simun sallittujen ohjelmien listalle Winukassa: Ohjauspaneeli/Järjestelmä/Lisäasetukset/Suorituskyky/Tietojen suorittamisen estämistoiminto: sinne lisäät ohjeen mukaan FS9:n. Jos sulla on simussa erillisiä lisäosaohjelmia (*.exe), niin lisää ne myös. Jo pitäisi ruveta toimimaan kaatumatta.....

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään