Harri Koskinen

SAS:n Economy Extra maailman paras

2 viestiä aiheessa

SAS:n tiedote 2.12.2011:

 

SAS:n Economy Extra maailman paras

 

SAS:n kaukolentojen premium economy -matkustusluokka, Economy Extra, on valittu uudessa tutkimuksessa maailman parhaaksi. Yli 36.000 matkustajaa on osallistunut Global Travelers – lehden tutkimukseen ja äänestänyt SAS:n Economy Extra – tuotteen ykkössijalle kategoriassa Best Airline for Premium Economy. Lentoyhtiö SAS lanseerasi vuonna 2001 maailman ensimmäisten lentoyhtiöiden joukossa tämän uuden palveluluokan perinteisten business- ja economy-luokkien väliin. Nyt Economy Extra on saatavilla kaikilla SAS:n kaukolennoilla USA:han ja Aasiaan.

 

”Tämä huomionosoitus on suuri kunnia SAS:lle, etenkin kun äänestystuloksen takana ovat matkustajat itse. Economy Extra – tuotteemme on suosittu niin liike- kuin vapaa-ajan matkustajien keskuudessa, kun haluaa enemmän mukavuutta, tilaa ja palvelua economy-luokkaan verrattuna, ja vielä kohtuuhintaan”, toteaa Rickard Gustafson, SAS:n toimitusjohtaja.

 

SAS:n Economy Extra USA:n ja Aasian kaukolennoilla on oma matkustamon osansa, jossa istuimet ovat Economy-luokkaa suuremmat tarjoten samalla enemmän  jalkatilaa, laajemman ruoka- ja juomatarjonnan sekä itsesäädettävän audio/video-on-demand –viihdetarjonnan. Tämän lisäksi Economy Extra – asiakkaat voivat hyödyntää Fast Track – turvatarkastuskaistaa, voivat ottaa mukaansa enemmän matkatavaraa sekä ansaitsevat enemmän EuroBonus – pisteitä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään