Tero H Nylund

Tietokone ongelmia!

14 viestiä aiheessa

Iltaa! Ongelmia ei siis ole yksi vaan monta tosin kaikki saavat suurinpiirtein saman ongelman aikaan. Eli kolme päivää sitten poistin ja uudelleen asensin windowsin ja ongelmia on ilmestynyt oikeen urakalla. Joskus tulee bluescreen joskus tietokone taas sammuu ja käynnistyy itsestään ilman mitään varoitusta ja silloin tällöin jumittuu pysyvästi jolloin ei muuta kun virtanappi pohjaan ja uudelleen käynnistystä. Tuonne päävalikon hakuun olen kirjoittanut "crash" ja valinnut alimman vaihtoehdon olen valinnut siitä vasemmalta "administrative events"in ja joka ilmoittaa että koneessa on ollut 154 enemmän tai vähemmän vakavaa ongelmaa tässä muutama = 1. The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly.                      2.

Failed extract of a third-party root list from auto update cab at: http://www.download.windowsupdate.com/msdownload/update/v3/static/trustedr/en/authrootstl with error: A required certificate is not within its validity period when verifying against the current system clock or the time stamp in the signed file.                  3.  The %1 service terminated unexpectedly. It has done this %2 time(s). The following corrective action will be taken in %3 milliseconds: %5.

 

Näitä on siis koko loki täynnä joitakin jopa kymmenen peräkkäin. Auttakee tyhmää menee tämä pas** yli hilseen.  :'(

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Minulla oli vastaavanlaista ongelmaa tässä ihan äsken ja asensin wintoosan uudelleen (fix), auttoi jokin verran kunnes hermostuin, formatoin koko kovalevyn ja asensin kokonaan uudestaan.

Nyt on toiminut kuin junan vessa ja kone on taas nopea. Ainut vika vielä on usb liittimien toimimattomuus etupaneelissa mutta onneksi takapaneelin liittimet toimii.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ota yhteyttä Helpsoniin ne osaa ..se maksaa kyllä mutta ne tekee hyvää työtä etätyönä tekevät

Juu, tuo on varmaan viimeisin vaihtoehto. Halvemmaksi tulee varmaan jokin tuttava pyytää, joka tietokoneiden rautapuolesta on perillä ja huoltaa sen kahvi palkalla :)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tosiaankin kaikki toimii mutta etupaneelin USB liittimet on hukassa, piuhat on tarkistettu. Olisiko emolevylle tapahtunut jotain ???

Itselläni tuohon vikaan auttoi USB-ajurien uudelleen asennus. Emon mukana tuli asennuslevy jossa kaikkien "kilkkeiden" ajurit on siistissä nipussa. Kokeile nyt tuotakin ennen kuin laitat kahvin tippumaan  ;)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ei syytetä, vika oli korvien välissä. Etupaneeliin menevä usb piuha oli irti emolevyltä, sopivasti johtonipun alla piilossa etten sitä heti huomannut. Toisen DVD-aseman piuha oli myös irti.  :-[ Kaikki nyt ok.  :thmbup:

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

On muuten hassua että emolevyissä jotkut johdot lähtee irti melkein heti kun kone heilahtaa ja joskus tuntuu ettei joitain johtoja saa irti muuta kun hajottamalla  :laugh:

 

Hyvä että nyt toimii

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään