Mikko Pulliainen

Joystickin kaasu kiukuttelee

9 viestiä aiheessa

Vanha Saitekin ST200 -joystickini ei tunnu sopivan yhteen FSX:n kanssa. Ohjaus kyllä sujuu, mutta moottoritehoa ei saa millään tyhjäkäynnille asti, vaan tehot pysyvät osittain päällä.

 

Aiemmissa ketjuissa on neuvottu kalibroimaan tikku, mutta se ei auta. Kalibroinnissakaan tyhjäkäyntiä ei havaita, vaan liukusäätimen pylväs jää päälle. Ajureitahan tuossa ei ole, vaan laite menee suoraan USB-porttiin.

 

Onko muita ratkaisukonsteja vai pitäisikö mennä kaupan kautta kotiin? Ja jos pitää, mikä tikku olisi hyvä vasemmalla kädellä lentävälle?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Muistan itsekin törmänneeni aikoinaan samankaltaiseen ongelmaan ja silloin itselläni auttoi kun asetti throttle axis sensitivityn jompaan kumpaan ääriasentoon.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Itselläkin aikanaan tuo logitechin 3d teki tuota ja itellä se rupes toimimaan ihan vaan kaivamalla jostain netin syövereistä eri ajurit...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Onko sulla käytössä fsuipc?  Jos on, niin kalibroi se fsuipc:n kautta.  Ota simusta controls kokonaan pois.  Samalla katso ettei joystick, mouse tai keyboard komennoissa ole mitään joystick liikerataan rinnastettavaa häiritsemässä.  Fsuipc:sta ensin kalibroi axix liikerata ja sit joystick sensivity.

Oliskos tästä apua?

 

"When you calibrate in FSUIPC are you assigning in this order?

 

1)      Reset

 

2)      Set

 

3)      Maximum number (+ 16383)

 

4)      Center click on Set (once)

 

5)      Minimum Number (-16288)

 

6)      Back to center and click on Set again.

 

 

This creates the Null zone in FSUIPC. Calibration instructions start on page 43 of the FSUIPC manual located in the FS Modules folder under Documentation."

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Itselläni ei kaasu kiukuttele mutta tuo keppi kuitenkin. Kun kääntää tuota keppiä vaikka ihan pienen liikkeen verran niin tuo peräsin liikkuu heti toiseen laitaan asti ja konetta siksi ärsyttävä ohjata saako tuota asetuksista ei noin herkälle? Eli siis kun tuota keppiä ei käännä niinkuin sivulle vaan pyörittää paikallaan. >:(

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään