Guest Xilex81

WinXp ongelma (päivitysten jälkeen)

5 viestiä aiheessa

Moi,

 

Asensin tänään ekan kerran xp-pron. Hyvin toimi ensimmäisellä kerralla, mutta kun Windows kehotti lataamaan päivityksiä ja nekin onnistui, niin restartin jälkeen Windows ei tulekaan esiin, vaan jatkoi noin 5 kertaa uudelleenkäynnistystä... >:( sitten tuli kehotus että starttaisin vikasietotilalla, mutta sama juttu taas. Missähän vika? Täytyneekö asentaa koko juttu uudelleen?

 

Terv: Peter G.

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

noh jos laitat WinXP asennus CD konelle ja buutat voit "korjata" Window.. eli käytänössä palauta seen alkuperaisen tilaan :-\

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Moikka

 

Törmäsin tuossa ongelmaan kaverin koneen kanssa. Hän oli asentanut SP2:sen, ja asennus oli mennyt ihan kunnialla läpi. Ongelmaksi vaan muodostui, että sen koommin ei nettiin päässyt millään ilveellä. Windowsin oma palomuuri oli pois päältä, vaan ei silti. Mitään muuta en keksinyt, kuin SP2:n poisto. Sen jälkeen toimi ihan normaalisti. Outoa.

 

Arttu

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Moro!

Minulla oli sama juttu SP2:n jälkeen netti yhteys katosi itse paketin asentamisessa ei ollut ongelmia. Kun poistin sen niin taas alkoi lyyti kirjoittaa ja netti pelata. Tosin en voi enää asentaa muitakaan päivityksiä sillä sama ilmiö tulee takaisin eli toimin toistaiseksi perus WinXp:llä.

 

jukka

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään