Apeli Varkama

Jalustaa hankkimassa

5 viestiä aiheessa

Olisiko ehdotuksia jalustaksi lentokonekuvaukseen hintaluokassa max. 100€? Käytetytkin kelpaavat mainiosti, mikäli joltain vinkkiä löytyy. Tai jos esimerkiksi eBaysta löytyisi joku hinta-laatusuhteeltaan näppärä.

 

Kaverin tädillä olisi myynnissä Cullmannin 2502 varustettuna ilmeisesti Manfrotton 484 päällä. Paljon tuollaisen setin käypä hinta voisi olla? Setti on ilmeisesti vanhahko, kun ei oikein netistäkään tietoa löydy?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Sillä, kuvaatko lentokoneita vai varpaankynsiä, ei ole juurikaan merkitystä. Sen sijaan viestistäsi puuttuu sen jalustan valinnan kannalta yksi oleellisimmista seikoista, eli kalusto ja paino, jota aiot jalustasi päälle istuttaa...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Muutama vuosi takaperin satuin kävelemään liikkeeseen ja olin myös kunnollista jalkaa vailla. Paikalla olleista malleista tukevimmalta, mekanismiltaan täsmälliseltä, kinopään toiminnaltaan todella hyvältä vaikutti Velbon R600 jalka. Pikakiinnityslevy on todella kätevä ja hyödyllinen. Kantopussi tulee mukana. Täytyykin tilata levy lisää toista kameraa varten.

Toki on paljon muitakin valmistajia ja malleja, kukapa niitä pystyisi vertailemaan mutta tämä on vaikuttanut riittävän hyvältä vaativaankin kuvaamiseen, alla linkki ja tarkemmat tiedot. Nykyisin hinta juuri alle 100e.

 

Terveisin Pekka K

 

http://www.maitolaituri.tv/product_info.php?cPath=2_5_181&products_id=1689

 

[ attachment removed ]

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kiitos Pekka vastauksesta. Juuri tämän tyyppistä informaatiota hain. Mitään absoluuttista totuuttahan näissä asioissa ei olekaan, mutta tällaisten vinkkien perusteella on helpompi vertailla sopivahkoja tuotteita ja tehdä sitten se lopullinen ostopäätös.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään