Ville Kokkonen

Läppärin netti takkuaa

2 viestiä aiheessa

Ongelma on seuraava: läppäri on toiminut vähän jähmeästi muutaman viimeisen päivä. IE tai Firefox kyllä aukeaa, mutta ei lataa aloitussivua. Tavuja kyllä liikkuu, mutta mitään ei tapahdu. Muuten pelaa ohjelmat yms. hienosti. Eilen katsoin Super Anti Spywarella koneen, löytyi 52 tracking-juttua. Ei viruksia. Poistin ne ja ajoin uudelleen, 20 tracking-juttua. Poistin ne ja sitten ei löytynyt. Sen jälkeen nettikin taas toimi, tänään taas ei ole toiminut, mutta bittejä liikkuu.

 

Nyt uudelleen skannauksetmenossa F-Securella ja tuolla Antispywarella. CCleanerilla ajoin myös, poisti turhia tiedostoja yli 3 gigaa! Rekisterit on myös putsattu moneen otteeseen.

 

Olisiko kumminkin jokin virus? Laitoin pois kaikki tarpeettomat ohjelmat sieltä Autostart up valikosta. Käyttiksenä XP ja koneena noin 4 vuotta vanha HP DV6000 (jota olen kyllä vähän tuunannut AMD:n tuplaydinprossulla ja 2 gigalla muistia :-[

 

Ville

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Jahas, siivouspäivä tietokoneella pidetty: ei löytynyt viruksia, mutta kaikki vakoiluohjelmat mitä löytyi, reksiterin siivous, ylimääräisten tiedostojen siivous ja automaattisisesti käynnisttyvien ohjelmien estäminen taisi auttaa, sillä nyt netti toimii myös läppärillä.

 

Pitäisi siivota tietokone(et) aina samalla kun siivoaa kotonakin, kerran viikossa :thmbup:

 

Ville

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään