Sami Puro

Lue ensin: Ohje - Tiedotteet

1 viesti aiheessa

Tässä viestissä on kerrottu muutamia tärkeimpiä yleisiä asioita liittyen tähän nimenomaiseen keskustelupalstaan. Tarkemmat käyttöehdot löydät Säännöt-sivulta.

 

 

Yleistä

 

Kaupalliset tiedotteet -alue on tarkoitettu vapaamuotoisille tiedotteille ja ilmoituksille yhteisöjen ja yritysten järjestämistä erilaisista tapahtumista ja kursseista. Tiedotteiden tulee liittyä ilmailuun ja ilmoituksia saa lähettää myös kaupallisten yritysten järjestämistä kursseista/tapahtumista.

 

Mikäli kyseessä on kokoluokaltaan suuri tapahtuma, esimerkiksi ilmailunäytös, aiheesta voi tiedottaa myös uutispalstalla, koska isommat tapahtumat omaavat myös uutisarvon. Ilmailuun liittyville uutisille on kuitenkin oma alueensa Ilmailun uutiset.

 

 

Tämä palsta on tarkoitettu vain tiedotteille ja ilmoituksille. Tällä alafoorumilla ei ole tarkoitus keskustella ko. aiheista.

 

Mikäli sinulla on jotain erityistä kysyttävää liittyen johonkin ilmoitukseen tällä alueella, voit vastata uudella viestillä kyseiseen ketjuun ja ilmoituksen jättäjä voi tätä kautta vastata kysymykseesi. Mikäli kyseessä on keskustelu / kommentointi, tulee aiheesta aloittaa uusi keskusteluketju yleisfoorumin puolelle: Yleinen ilmailukeskustelu.

 

Ennen kuin voit lähettää viestejä keskustelualueellemme, sinun tulee rekisteröityä ja luoda siten itsellesi käyttäjätunnus. Muista tutustua rekisteröintisivulta löytyviin keskustelualueen sääntöihin. Löydät säännöt myös täältä. Myös tälle alueelle kirjoittavien tulee noudattaa palstan sääntöä oikean nimen käytöstä vaikka ilmoitus lähetetään yrityksen nimissä.

 

 

 

Viestien otsikointi

 

Muista otsikoida uusi aloittamasi viestiketju asianmukaisesti. Hyvän otsikon tulee kuvastaa itse aiheen sisältöä. Mikäli kyseessä on tapahtuma tai kurssi ilmoita heti otsikossa sen päivämäärä ja vuosiluku.

 

Esimerkki hyvästä otsikosta: "PPL-teoriakurssi Malmilla 19.1.2012"

 

 

 

Viestien sisältö

 

Jokaisesta tiedotteesta tulee ilmetä selvästi ilmoitetun kurssin/tapahtuman ajankohta, paikka, (hinta), järjestäjä ja yhteystiedot. Tarvittaessa lisäksi myös linkki josta lisätietoja on saatavissa.

 

 

 

Mainosbannerit

 

Lisänäkyvyyden saavuttamiseksi keskustelualueelta on ostettavissa tilaa mainosbannereille. Lisätietoja löydät täältä.

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla
Vieras
Tämä aihe on nyt suljettu uusilta viesteiltä.