Konsta Karhu

Mikä Objektiivi Lentokonebongaukseen?

16 viestiä aiheessa

Moi!

Joten etsiskelen hyvää ja halpaa objektiivia Nikon D3100:seeni http://www.nikon.fi/fi_FI/product/digital-cameras/slr/consumer/d3100

Sillä nyt ei ole muita kun tuo mukana tullut 18-55. Katselin tuota Nikon AF-S DX VR 55-200/4-5.6G IF-ED ,mutta ajattelin kysyä vielä teiltä kokeneemmilta onko tuo ostamisen arvoinen (Jos se siis ensinäkään menee siihen). Ehdottakaa myös joitain muita :)

Tämä -->http://cdon.fi/kotielektroniikka/nikkor_af-s_dx_55-200_g_ed_vr_for_nikon-12059475

Sama -->http://www.scandinavianphoto.fi/product/item.aspx?itemID=4070221

 

Kiitos! ;D

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ensimmäistä putkea olisin ostamassa ja nyt on Hulluilla Päivillä tarjouksessa Tamron merkkinen teleobjektiivi Canoniin, Tamron Di 70-300/4-5.6 vc. Hintaa olis 349e. Kellään kokemuksia tästä putkesta?  ::)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Omaa ei ole, mutta noi kaikki testisivut on tykänneet tuosta.

Olin ekaksi, että mitä ihmettä.. Juha-Matti on aina ollut sanavalmis kyseisestä Tamronin putkesta, mutta puusilmä katsoi väärin, koska puhuttiinkin 70-300 VC mallista. ;D Minäkään en putkea omista, mutta hyvää olen kuullut.. Sulanto on tätä mieltä: http://sulanto.blogspot.com/2010/12/tamron-sp-70-300-mm-f4-56-di-vc-usd.html

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Itsellä on viime talvesta lähtien ollut tuo kyseinen Tamron, ja erittäin tyytyväinen olen ollut. Tai eihän mulla nyt juuri vertailukohtia ole ollut kun ensimmäinen teleobjektiivi kysessä, mutta aloittelijalle on ollut ihan unelmaputki. :thmbup:

 

Kerran tosin joutui laittamaan huoltoon kun vakaaja alkoi reistaamaan, mutta antoivat kokonaan uuden obiskan eikä mitään ongelmia sen jälkeen ole ollut.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään