Juha Paulavuo

Alma Tour peruu matkoja

4 viestiä aiheessa

Alma Tour perui tiistaina tämän viikon lauantaille suunnitellut lennot Bulgariaan ja Maltalle. Asiakkaille ilmoitettiin asiasta sähköpostilla. Valmismatkayksikön päällikkö Petteri Lehtonen Kuluttajavirastosta arvioi, että matkoja varanneet asiakkaat eivät ole menettämässä rahojaan, vaikka Alma Tour on toimintakiellossa. Lehtosen mukaan tällä hetkellä ei ole vaaraa, etteivät asiakkaat saisi rahojaan yrityksen vakuudesta.

 

Alma Tourilta on varattu satoja matkoja, mutta suomalainen tytäryhtiö ei Lehtosen mukaan pystynyt tiistaina arvioimaan tilannetta kuin lauantaihin saakka.

 

aamulehti

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Talousvaikeuksissa painiskeleva matkatoimisto Alma Tour on vetänyt työntekijöitään pois lomakohteistaan. Ainakin osalle yrityksen työntekijöistä on ilmoitettu, etteivät työt toistaiseksi jatku. Kuluttajavirasto ei kuitenkaan ole saanut tietoa uusista peruutuksista. Alma Tour on antanut kitsaasti tietoja tilanteestaan julkisuuteen.

 

Alma Tourin matkaoppaana työskentelevä Aapo Hertteli tuli takaisin Suomeen maanantaina yhdessä Bulgariaan jumiutuneiden suomalaismatkustajien kanssa. Hertteli on saanut työnantajaltaan tiedon, etteivät hänen työnsä ainakaan toistaiseksi jatku.

 

Maltalla matkakohdetta valmistelemassa oleva kohdepäällikkö Anssi Vuoriaro kertoo matkustavansa torstaina takaisin Suomeen odottamaan, milloin työt taas jatkuisivat. Muissa kohteissa Alma Tourilla ei tällä hetkellä ole työntekijöitä.

- Turha pitää henkilökuntaa kohteessa, kun ei tiedetä, koska seuraava lento lähtee. Periaatteessa olemme valmiina, jos saadaan esimerkiksi sitä seuraava lento tulemaan. Sitten lennämme takaisin kohteeseen, Anssi Vuoriaro sanoo

 

yle

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Alma Tour ilmoitti eilen peruvansa talven lennot Dubaihin ja Sharm el Sheikhiin sekä lentoja Bulgariaan ja Maltalle. Tänään yhtiö perui kaikki matkansa. Alma Tourin emoyhtiö Bulgariassa on haettu konkurssiin.

 

aamulehti

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään