Kai Lehtonen

Cliffs of Dover ei asennu, koska Steam ei asennu

6 viestiä aiheessa

Ostinpa eilen eli 3.8. Cliffs of Doverin rompulla. Sehän haluaa ensin asentaa Steamin, mutta kun puolitoista tuntia oli mennyt ja ohjelma ilmoitti vain "Steam working" ja "Creating account" ilman että mitään tapahtui, kyllästyin ja sammutin koneen. Steam jätti jotain jälkiä systeemiini, mutta niitä on hankala poistaa, kun Add/Remove ei tunnista sitä. Alkavat kyllästyttää nämä kovin monimutkaisiksi käyvät aktivoinnit ja kopiosuojaukset.

Jos IL-2 olisi aikoinaan ollut näin hankala asennettava, niin olisikohan se koskaan noussut menestykseen?

KRL

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kaiva se Steam-asennustiedosto sieltä dvd:ltä,klikkaa sitä niin Steam asentuu ja päivittyy.Ota palomuuri pois siksi aikaa,ne ovat hanakoita estämään kyseisiä ohjelmia.

                    Vexi

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Aihetta sivuten...

Ostin myös saman pelin.  Asennus herjaa, ettei sovellusta voitu käynnistää oikein (0xc0000006).  Jos käynnistää Steamin, ainoastaan musta ruutu tulee näkyviin, ja sitten teksti: "Steam Client Service lakkasi toimimasta" ja siitä sitten peli poikki    Hoh hoijaa... :thmbdn:

Kone:

Intel Core i7

4 Gt

NVIDIA GeForce GTX 275

Win 7

 

ATN

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Eikös Steam-pelit kannata ostaa sieltä Steamista? Säästyy kaupassa käymisen ja kiekon hukkaamisen vaiva, ja lisäksi Steamin itsensä asentamana ei kai herjaile asentaessa?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kaupasta ostettaessa säästyy parhaimmillaan jopa 30+€ rahaa. Steamworks-pelit asentuvat steamin kautta, oli kyseessä download tai perinteinen levy, joten sillä ei pitäisi olla vaikutusta asiaan.

Cliffs of Dover on ilmeisesti vielä vähän vaiheessa, joten ei ihme jos kaikki ei mene suunnitelman mukaan...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

No lopultakin sain Steamin tilin avatuksi ja COD:n asennettua, mutta enpä ole vielä keksinyt, miten sen saisi ottamaan joystickin huomioon - Vistan Control Panelin mukaan tikku kyllä on päällä ja kunnossa, mutta komento ei kuulu peliin saakka.

Komennoissa tuntuu olevan joukko eroja aikaisempiin IL-kakkosiin verrattuna ja koko homma tuntuu aika jähmeältä - taitaisi taas haluta kovempaa tietokonetta alleen, vaikka tämä nykyinen pyörittää Forgotten Battlesia ja 1946:a ihan sujuvasti. Tahtoo myös jähmettyä yllättävästi.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään