Harri Koskinen

Finnair ja Belavia ovat sopineet codeshare-yhteistyöstä

1 viesti aiheessa

Finnair Oyj

Lehdistötiedote

 

Finnair ja Belavia ovat sopineet codeshare-yhteistyöstä

 

Finnair ja Belavia, Valko-Venäjän kansallinen lentoyhtiö, ovat allekirjoittaneet codeshare-sopimuksen. Yhteistyö kattaa Helsingin ja Minskin väliset lennot 15. elokuuta lähtien.

 

Vuonna 1996 perustettu Belavian lentoyhtiö sijaitsee Minskissä ja sen moderniin laivastoon kuuluu kymmenen Boeing 737 - ja neljä Canadair-lentokonetta. Yhtiö aloitti lennot Helsinkiin tämän vuoden kesäkuussa.

 

Reitti lennetään kolmesti viikossa, maanantaisin, keskiviikkoisin ja sunnuntaisin, Canadair CRJ200 -suihkulentokoneella. Lento saapuu Helsinkiin kello 15.45 ja lähtö Minskiin on kello 16.45. Lentoajat mahdollistavat hyvät yhteydet Finnairin Aasian- ja Euroopan-lentojen kanssa.

 

– Yhteistyön myötä Finnair saa uuden, mielenkiintoisen kohteen reittikartalleen ja antaa sekä Aasiasta että Euroopasta saapuville asiakkailleen kätevän tavan matkustaa Minskiin Helsingin kautta, Finnairin kaupallisista sopimuksista vastaava johtaja Hannu Sundberg sanoo.

 

– Yhteistyö Finnairin kanssa on erittäin hyödyllistä matkustajille. Molemmat yhtiöt tarjoavat laadukasta palvelua ja matkustajat pääsevät lyhyimmällä mahdollisella reitillä Valko-Venäjältä Skandinaviaan ja Kaakkois-Aasiaan, Igor Tcherginets, Belavian Deputy Director General, Marketing and International, puolestaan kommentoi.

 

Finnair Oyj

Viestintä

1.8.2011

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään