Oscar V. Bonsdorff

Kamerahuolto

4 viestiä aiheessa

Onko Verkkokaupalla / Rajalalla kamerahuoltoa? Vai löytyykö muita huoltopisteitä Espoossa?

Minulla on likaa kennossa mikä ei sitten millään lähde pois eli olisi varmaan järkeetä viedä kamera putsattavaksi ennen kun rikon jotain..

 

Kiitos..  ::)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

JAS tekniikka Helsingissä sekä Turussa on hyvä, koettu ja luotettava  :thmbup:

 

http://www.jastekniikka.fi/

 

Peukku JAS tekniikalle myös täältä  :thmbup: . Kennon puhdistus maksaa tosin 40 €, mutta jos ei varmasti tiedä miten sen putsaamisen saa tehtyä niin kannattaa antaa osaavampien se tehdä, sillä 10 € suutari saa usein aikaan 100 € vahingon.

Nopeimmin olen kameran saanut kennonpuhdistuksesta takaisin JASS:ta samana päivänä. Vein sen aamulla kun ne aukaisi ja parin tunnin päästä tuli ilmoitus että kamera on valmis.

JAS:ta voi ostaa myös useamman kennonpuhdistuskerran paketin jossa oli muistaakseni 3 puhdistusta ja hinta oli jotain 100  € luokkaa.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Jas, on hyvä. Tänään hain sieltä Canonin pokkarin josta oli näyttö sökönä, sama osa jo toisen kerran hajalla. Taas meni takuuseen, vaikka ostin sen jo 2008. Myös hyvä paikka asioida, saman rakennuksen katutasossa olevan K-marketin parkkihalliin saa auton kätevästi ja sieltä suoraan hissillä 4 kerros ja huolto on heti hissin ovee vastapäätä.  :thmbup:

 

Ps: Tuonne kannattaa mennä tuolta Tilkankadun puolelta ajo parkkihalliin on sieltä, tuossa kartassa Jas... ;n J-kirjaimen kohdalta on ajoluiska halliin, luiskasta alas suoraan niin pitkälle kun tulee seinä vastaan ja siitä oikealle n. 10 m, hissi jassiin on heti eka ovi siinä kulman takana oikealla seinällä. Mannerheimintieltä varmaan pääsee myös, tosin en osaa sanoa miten silläpuolen on parkkitilaa?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään