Vieras

IS:n mainiot uutiset jälleen

11 viestiä aiheessa

Aikamoiset "pakokaasut" päästi tuo kone  ;) Oli taas niin turha uutinen, että toimituksen piti se tuolla tavoin värittää  ::)

 

[ attachment removed / expired ]

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Just meinasin linkittää saman  ;D

 

Siellä taas kesätoimittajat vauhdissa. Eipä kyllä ne normi IS/IL toimittajatkaan kyllä ilmailujuttuja osaa oikein julkaista...

 

Jani

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Oli uutinen mitä hyvänsä, niin brittien kannattaisi vakavasti harkita tuollaisen kuninkaallisen elostelijaperheen lemppaamista viralta.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ehdotan että haetaan JSN:lta sitova päätös, että Ilta-Sanomat ei saa julkaista mitään ilmailua sivuavaa artikkelia, ellei sitä ole ensin esitarkistettu Flight Forumilla. Tällä foorumilla perustetaan kiertävä sensorin virka. Sensorin tärkein tehtävä on ehkäistä VÄÄRIEN ja ASIANTUNTEMATTOMIEN ilmaisujen, sanojen, termien ja yksiköiden käyttäminen. Ankarien rangaistusten saattelemana.

 

Peter

Ilmailutoimittaja

 

PS. ei niiden muidenkaan uutisten taso niin kaksinen ole. Mm eilen IS uutisoi, että M Myllylä "oli tehnyt testamentin ENNEN KUOLEMAANSA". Se on muuten ainut oikea ajankohta  testamentin tekemiseen...

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

:thmbup:

 

Peter Tähtisen ehdotus on mielenkiintoinen. Pitää kyllä todella ottaa huomioon, ettei ilmailu ole asiantuntemattomassa kirjoittelussa ja Uuden Suomen pakinoitsijan Ollin luomasta karrikatyyritermistä niin suosituksi nykysanaksi tulleessa "uutisoinnissa" mitenkään poikkeusasemassa. Toimittajat kirjoittavat lähes alalta kuin alalta vielä poskettomampia juttuja kuin ilmailusta. Ehkäpä ennen pitkää saamme uuden virkamiehen - esimerkiksi asiantuntijoiden asiamiehen tukemaan viran puolesta väärien termien loukkaamia asiantuntijoita.

 

Myllylä-uutiseen on monta näkökulmaa. On kuitenkin lohdullista tietää, että siinä todennäköisesti oli ainakin yksi paikkansa pitävä fakta : ENNEN. Sille on hyvä rakentaa.

 

OJ

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Lehtimiehen tietopiiri on yhtä laaja kuin veden pinnalle levinnyt öljy.

Se on myös yhtä ohut.

 

Heikki

 

 

Taidatkos tuota enää sen paremmin sanoa.  8)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään