Sami Pirinen

Emirates aloittaa lennot Köpiksestä ja Pietarista Dubaihin

3 viestiä aiheessa

Emirates Airlines aloittaa lennot Arabiemiraattien Dubain ja Pietarin välillä. Päivittäiset lennot alkavat marraskuun alussa ja lennot tapahtuvat Airbusin A330 ja A340 -laajarunkoneilla. Kööpenhaminasta lennot alkavat elokuussa.

 

Emirates aloittaa lennot Pietarista Dubaihin/

 

Valtaosan Pietarin ja Dubain välisen reitin matkustajista Emirates arvioi olevan matkailijoita, sillä Arabiemiraatit on venäläismatkailijoiden suosituimpia lomakohteita ja Pietari vastaavasti aasialaisturistien yksi tärkeimmistä matkakohteista Euroopassa. Liikematkustusta lisää Pietarin öljy- ja autoteollisuus sekä kansainvälinen yhteisö.

 

Lennoilla käytetään pääasiassa A340 -konetyyppiä sen suuremman rahtikapasiteetin takia. Yhtiön mukaan tärkeä syy suuremman kaluston käyttöönottoon jo reitin avausvaiheessa on Pietarin kasvava autoteollisuus, jolle toimitetetaan lentorahtina komponentteja muun muassa Japanista, Singaporesta ja Hongkongista.

 

 

Mielenkiintoista jos nämä suuret yhtiöt alkavat lentää suoraan Pietariin, tämähän on suoraan pois Finnairin myynnistä, jolle käsittääkseni Venäjän jatkomatkustajat ovat tärkeitä myös Aasian reiteillä.

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Lähestyy lähestyy, EK lähestyy... :'(

 

Pietarin matkustajat ovat Finnairille tärkeämpiä Ameriikan suuntaan. Näin ainakin aiemmin, jolloin aikataulutkin oli suunniteltu Nykin lentoihin sopiviksi. Toki kaikki Pietarista Aasiaankin menevät on otettu vastaan...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Mielenkiintoista jos nämä suuret yhtiöt alkavat lentää suoraan Pietariin, tämähän on suoraan pois Finnairin myynnistä

 

Mikälaisella kaavalla ja luvuilla tuo on laskettu?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään