Juha Paulavuo

Tiger Airways Australia lentokieltoon

3 viestiä aiheessa

Australian ilmailuviranomaiset ovat kieltäneet halpalentoyhtiö Tiger Airways Australiaa lentämästä. Heidän mukaansa yhtiö aiheuttaa "vakavan ja välittömän vaaran lentoturvallisuudelle". Australian ilmailuviranomaisen CASA:n mukaan viisipäiväisen lentokiellon syynä ovat useat peräkkäiset tapahtumat, jotka ovat antaneet aihetta epäillä yhtiön lentokelpoisuutta. Tiger Airwaysia on jo aiemmin kehotettu parantamaan toimintaansa. Viiden päivän hyllyttämisen jälkeen CASA voi hakea oikeuden määräystä pidempään lentokieltoon.

 

Lentokielto sotkee noin 35 000 matkustajan matkasuunnitelmat juuri koululaisten lomien alla. Singaporelaisen Tiger Airwaysin tytäryhtiö Tiger Australia lentää noin 60 kotimaan lentoa päivittäin.

 

iltasanomat

 

flightglobal

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

CASA hakee jatkoa oikeusistuimesta Tiger Airwaysin lentokieltoon. CASAn mukaan yhtiö voi aloittaa lennot 1.8., jos se pystyy osoittamaan ettei ole uhka ilmailun turvallisuudelle.

 

the australian

 

Yhtiö on keskeyttänut lippumyynnin Australiassa

 

[http://www.breakingtravelnews.com/news/article/tiger-airlines-stops-australia-ticket-sales/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%253A+breakingtravelnews%252Fnews%252Fairline+%2528Breaking+Travel+News%253A+Latest+Airline+News%2529#When:08:59:05Z]brealing travel news[/url]

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään