Juha Paulavuo

Tulivuoren tuhka pitää koneet maassa Buenos Airesissa

5 viestiä aiheessa

Chilessä purkautuva tulivuori sotkee taas lentoliikennettä rajan takana Argentiinassa. Pääkaupungissa Buenos Airesissa on peruttu kaikki tämänpäiväiset lennot. Kaupungissa on kaksi maan suurinta lentokenttää. Viimeksi lentoja jouduttiin perumaan toissapäivänä, mutta eilen kentät voitiin pitää avoinna. Puyehue-tulivuoresta leviävä tuhkapilvi on tällä hetkellä Buenos Airesin yläpuolella.

 

iltalehti

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tulivuoren tuhka on "ehtinyt" Uuteen-Seelantiin ja Australiaan. Qantas on perunut kaikki lennnot Tasmaniaan sekä Uuden Seelannin Christchurchiin, Queenstowniin ja Wellingtoniin. Myös Virgin Australia on perunut Uuden Seelannin lentonsa.

 

airtransport news

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Chileläisen tulivuoren sisuksista syöksynyt tuhkapilvi voi haitata lentoliikennettä vielä pitkään. Asiantuntijoiden mukaan vielä tiistaina purkaus ei näyttänyt loppumisen merkkejä. Etelächileläinen tulivuori Puyehue on syössyt tuhkaa ja laavaa jo toista viikkoa. Purkaus on aiheuttanut satojen lentojen perumisen, pääosin Chilessä ja naapurimaassa Argentiinassa.

 

aamulehti

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tulivuoren tuhka sekoittaa jälleen lentoliikennettä Etelä-Amerikassa. Chileläisestä Puyehue-tulivuoresta lähtöisin oleva tuhka on pakottanut Argentiinan ja Uruguayn perumaan useita lentoja sunnuntaista lähtien.

 

Chilen keskiosassa sijaitseva Puyehue alkoi purkautua kesäkuun alussa. Tuolloin purkauksen aiheuttama tuhkapilvi levisi laajalle alueella ja sotki lentoliikennettä Australiassa ja Uudessa-Seelannissa asti.

 

aamulehti

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään