Mikko Suomela

IRC-kanavalle botin luominen?

7 viestiä aiheessa

Moro!

 

Tuossa pohdittiin erään kaverin kanssa miten saataisiin kaverin moderoiman foorumin IRC-kanavalle tehtyä botti jolla saataisiin bännittyä tiettyjä IP-osoitteita. Botin luonti on hallinnassa mutta emme saa tarvitsemaamme ominaisuutta tehtyä. Ideoita/Vinkkejä?

 

Mikko

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Eikös toi ole melkein kaikkien bottisoftien perusominaisuuksia. Ei sitä ominaisuutta yleensä tarvitse itse tehdä. Botin ohjeista löytyy kyllä tieto miten sitä käytetään.

 

Tietysti vastaamista helpottaisi jos kertoisitte mitä bottia käytätte.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Eipä tuolla muita botteja seikkaile kuin Q-bot ja kaveri nyt kiven kovaa väittää että ei sieltä saa valittua IP-bännejä. Tutkitaas.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Jos nuo IP:t ovat tiedossa, eikös niitä tosiaan voi bannia suoraan kanavan asetuksista ( +b) ?  Ei siihen bottia kai tarvita, ellei kanavalla sitten ole muutakin valvottavaa.

 

/mode +b  nick!user@host  , jossa kaikki noista voivat sisältää wildcardeja * ja ?  ja tuon hostin voi kirjoittaa sekä urlina että IP:nä.  Jos haluat bannia tietyn IP:n 123.456.789.0  niin --->  /mode +b *!*@123.456.789.0  ja sen jälkeen ko. osoitteesta ei pääse kanavalle sisään lainkaan.  Asetus on voimassa kunnes se poistetaan tai kanava tyhjenee. Eri IRC-verkoilla on tosin muistaakseni rajoituksia siitä, kuinka monta bannia yhdellä kanavalla voi olla kerrallaan (norm 5-20).

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään