Guest Oranki

CH Flightsim Yoke USB + rudder ??

4 viestiä aiheessa

Kysyisin seuraavaa liittyen tuohon kapistukseen, että onko tuossa sisällytetty jonkin näköinen namiska joka sopisi rudderiksi ? Inhoan nimittäin tuota ns. autorudderin-käyttöä.... Mietin vain että eihän ole välttämätöntä ostaa myös nuo saman firman pedaalit tuohon mukaan sillä tulee aikamoinen hinta jos nuo kummatkin ostaa..

 

Olen tykännyt tuosta joikkarien rudder-systeemistä, jossa käännetään kahvaa puolelta toiselle... Mietin vaan, että jos tuossa ei ole minkään näköistä rudderkäännintä niin saattaa kyllä mennä pois ostoslistasta, sillä kyllä kuitenkin tuo sivuperäsin on aika tärkeä osa lentämistä.. :)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Jossei nyt jotain kaasukahvoista valjasta peräsimen käyttöön, mutta se nyt on vielä huonompi kuin kiertokahva. Kyllä ne polkimet on hintansa väärtti, jos lentäjää haluaa leikkiä kunnolla. Onhan peräsin yhtä tärkeä kuin muutkin ohjauspinnat. Ja ne polkimet kanssa kestää sitten, ei tarvitse ostaa uusia 10 vuoteen. Tietysti jos kovasti vähän ohjaa koneita ja enimmäkseen vääntää vaan nuppeja, niin sitten polkimet on ehkä vähän kova investointi.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään