Lauri Tamminen

Suomalaisten "ilmaislennot" peruttu

7 viestiä aiheessa

Mitenniin ei auta, lakihan on liki kiistatta tässä varaajan puolella. Lipustahan on maksettu vaikka ja kuinka. Ja ainakin mä olen tehnyt vaikka ja mitä varauksia eteenpäin tuolta joita ei voi peruuttaa...

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Oma erittäin vahva mutuveikkaus:

 

LH yrittää perua vain ebookers jne saittien kautta varatut liput. Silloinhan asiakas ei ole suorassa sopimusyhteydessä Lufthansaan...

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kaveri oli hieman selvitellyt asiaa ja sai tälläistä infoa:

 

"Kuluttajavirastosta neuvottiin ottamaan yhteyttä Euroopan kuluttajakeskukseen, koska Lufthansa on Saksalainen. Sieltä annettiin ohjeeksi, että kun olet saanut kirjeen sinun tulee välittömästi reklamoida Lufthansalle (sähköpostilla) ja kiistää heidän vaatimuksensa vedoten siihen että lipun hinta ei mielestäsi ole ollut kohtuuttoman halpa. Lufthansa kuulemma vastaa loppujen lopuksi yksin asiasta ja sillä mistä matkatoimistosta olet lippusi saanut ei ole väliä. Kun olet tehnyt reklamaation Lufthansalle tulee sinun täyttää lomake:

 

http://www.ecc.fi/Page/84729b5f-964f-4ddb-befc-ccf1f4da28be.aspx

 

Euroopankuluttajakeskuksesta luvattiin ottaa yhteyttä Saksassa oleviin Euroopan kuluttajaviraston juristeihin kunhan ensimmäinen linkin kautta oleva valitus on asiasta tehty. Ainoastaan kirjeen jo saaneet ja reklamaation Lufthansalle tehneet voivat täyttää valituslomakkeen Euroopan kuluttajakeskukseen."

 

Ja myöskään se ryhmäkanne suomalaisen kuluttajaviranomaisen välityksellä ei onnistu koska vastapuolen yhtiö ei ole suomalainen. Eli siis kirjeen saaneet reklamointia edellämainitulla tavalla!

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään