Esa Kaihlanen

United Airlinesin A320 teki hätälaskun ja ajautui ulos kiitotieltä

5 viestiä aiheessa

United Airlinesin A320 (N409UA) teki hätälaskun sen jälkeen, kun ohjaamoon oli tullut savua ja sähköjärjestelmät olivat pettäneet. Laskun lopussa kone ajautui ulos kiitotieltä.

 

A United Airlines Airbus A320-200, registration N409UA performing flight UA-497 from New Orleans,LA to San Francisco,CA (USA), was in the initial climb when the crew reported smoke in the cockpit, levelled off at 5000 feet and returned to New Orleans. The crew reported before joining downwind that they had lost all instruments. The crew descended to 600 feet where they got visual contact with the water and continued visually for a landing on runway 19 about 10 minutes after departure, blew a tyre, but went left off the runway, stopped just off the paved surface with all gear north of the intersection with runway 10/28, and was evacuated via slides.

 

A number of passengers needed medical attention due to smoke inhalation.

 

The crew told passengers that they had lost all electronics and were flying on minimal backup systems, landing would occur overweight with minimal braking and minimal steering ability.

 

http://avherald.com/h?article=43a6bc08&opt=1

 

-Esa

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kun kaikki menee pieleen, niin siloin sattuu ja tapahtuu kaikkea mahdollista. Unitedin A320n miehistö ilmoitti savun hajua koneen noustua New Orleansin kentältä, kentälle paluun aikana lentäjät ilmoittivat menettäneensä kaikki instrumentit ja kaiken kruunasi, että koneesta laskun aikana koneesta menivät molemmat oikean laskutelineen renkaat ja kone ajautui ulos kiitotieltä.

 

aviation herald

 

 

 

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ylipainoisena laskeutuminen on harvemmin syynä renkaiden tyhjenemiseen. RTO taas enemmän sääntö kuin poikkeus. Kuvasta päätellen ainakin rengas nr1 on vielä tyhjenemättä.

 

Mitä tulee tilanteeseen missä BSCU on sanonut työsopimuksen irti on jäljellä vielä proseduuri joka tehdään ns RECALL ja ohjattavuus säilyy radalla tietyn sivutuulirajoituksin että jarrutuskyky 1000psi asti. Tämä em on varmaan tullut eteen

 

Kyllä tässä on ollut takana isompi ongelma joka tod näk johti ne EMER ELEC tilaan ja muihin siihen liittyviin häiriöihin. Emergency Electrical on todella monimutkainen häiriö samoin siihen mahdollisesti johtava Smoke alueen viat ja tarkastuslistat. Aikaa vieviä ja bussille tyypillisesti hyvn ranskalaisia. Ei ole onneksi vielä tullut eteen muutoin kuin simussa.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään