Harri Koskinen

Finavian SkyHow vie lennonjohtokoulutuksen maailmalle

8 viestiä aiheessa

Finavian tiedote:

 

10.3.2011

Finavian SkyHow vie lennonjohtokoulutuksen maailmalle

 

Finavia on tehnyt uuden, innovatiivisen avauksen perustamalla yrityksen nimeltä SkyHow. SkyHow myy pitkälle kehitettyä lennonjohdon ja lennonvarmistustekniikan koulutuskonseptia maailmalle. SkyHow on tuotteistanut koulutuksen kokonaisvaltaisesti tarjoten asiakkailleen mahdollisuuden hankkia koko lennonjohtokoulutuksen oppilaitoksen avaimet käteen periaatteella.

 

- Innovaatioita voi löytyä yllättävistäkin osa-alueista. Lennonjohtokoulutuksessa maailmalla on valtava markkina, joka on murroksessa. Pelkästään lennonjohtajien peruskoulutus tarkoittaa yli miljardin euron markkinaa. SkyHow haluaa olla kehittämässä ja luomassa uutta lennonvarmistuksen kansainvälisillä koulutusmarkkinoilla, sanoo SkyHow Oy:n toimitusjohtaja Ville Vuori.

 

SkyHow tarjoaa korkeatasoisia lennonjohdon ja lennonvarmistustekniikan koulutuspalveluita kansainvälisesti. Lennonjohdon kouluttamisen erityisosaaminen on syntynyt Finavian Avia Collegessa. Kokonaisvaltainen koulutuspaketti rakennetaan aina asiakkaan tarpeiden pohjalta ja toteutetaan paikan päällä. SkyHow'n tavoitteena on vastata lennonjohdon koulutustarpeisiin myös tulevaisuuden haasteiden osalta.

 

- Lennonvarmistusmarkkina on mielenkiintoisessa vaiheessa sekä globaalisti että ennen muuta eurooppalaisesta perspektiivistä. EU:n edellyttämä ilmatilalohkojen muodostaminen ja lennonvarmistuspalveluiden harmonisoiminen haastavat meidätkin kustannustehokkuuden ja muiden palvelutavoitteiden parantamiseen. SES-regulaatio (Single European Sky) avaa uudet markkinat monella tavalla. Finavian on keskeistä olla aktiivisena toimijana rakentamassa näitä markkinoita, sanoo Finavian lennonvarmistusliiketoiminnan johtaja Anne Ilola.

 

> www.skyhow.com

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Miun mielest skyhow pistettiin nippuun 2011 loppupuolella tai tän vuoden alussa. Jäljelle jäi perinteinen Aviacollege. Viimeksi kun näin firman edustajia lokakuussa 2011 niin silloin kysyntää oli ollut ATS teknisen puolen ihmisten kouluttamiselle.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään