Erkki Pulkkinen

Käydäänkö vieraissa

9 viestiä aiheessa

Olemme Raahen Ilmailijoissa suunnitelleet tällaista toimintamallia että sopisimme edeltä käsin toisten ilmailukerhojen kanssa kerhovierailusta tiettyyn aikaan.

 

Esimerkiksi näin: Raahen Ilmailijat sopii vaikka Keski-Suomen Ilmailijoiden kanssa että eräänä päivänä tulemme kerhollenne viettämään kuppilatiimaa muutamalla koneella. Oma kerho kerää porukan mukaan ja vieras kerho kerää myös porukan paikalle.

Tällä saataisiin aktiivista toimintaa niin omalle kuin vieraalle kerhollekin.

Meillä on niin paljon kerhoja että kun olemme kaikki kiertäneet niin voidaan aloittaa taas alusta. Kaikkihan tietävät että lentämisen mielekkyys on paljon parempi kun on tavoite lentää jonnekin jonkin asian vuoksi.

 

Mitäs sanotte, olisko tässä ideaa ?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Vaikuttaa että innostusta olisi, meille ovat myös kaikki tervetulleita. Jos kiinnostusta löytyy yö-vfr vierailulle Raaheen niin sekin onnistuu milloin vain kun sovitaan siitä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tässä on hyvinkin ideaa, kuulostaa jopa hiukan samalta kuin torstai-lennot ;Dhttp://airpilot.pp.fi/ (yläpalkista torstailento)

Kerhovierailut ovat tosi hyvä tapa tutustua toisiin kerhoihin ja muihin ilmailijoihin. Suosittelen lämpimästi muillekkin kerhoille jotka pohtivat miten porukkaa saataisiin aktivoitua ilmailemaan.

 

Tervetuloa myös Kauhajoelle :thmbup:

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään