Juha Paulavuo

Milanon Malpensa evakuoitu ampumisen jälkeen

4 viestiä aiheessa

Toinen Milanon Malpensan terminaaleista on evakuoitu. Italialaismedian mukaan poliisi on ampunut kentällä uhkaavasti käyttäytynyttä miestä. Paikallisten tiedotusvälineiden mukaan mies ajoi autollaan päin Malpensan lentokentän terminaalirakennusta. Sen jälkeen hän yritti hyökätä veitsen kanssa paikalle saapuneiden poliisien kimppuun. Poliisi ampui miestä jalkaan. Paikallisen Sky Italia 24 -tv-kanavan mukaan epäilty olisi tunisialainen. Kaikkia Malpensan lentokentältä lähteviä lentoja on lykätty. Saapuvat lennot laskeutuvat kuitenkin

 

iltalehti

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Terminaali on nyt aukaistu uudelleen. Lennot kentältä sujuvat nyt lähes normaalisti. Sekä saapuvat että lähtevät lennot on käynnistetty uudelleen, samoin suljettuna ollut lähtöselvitys. Viivästymisiä voi kuitenkin yhä tulla, viranomaiset huomauttavat.

 

Kuulusteluissa mies kertoi yrittäneensä estää vaimonsa lennon. Varastetussa autossa oli lehtitietojen mukaan myös pariskunnan kolme pientä lasta. Mies oli viemässä italialaista vaimoaan lentokentälle, kun avioparin välille puhkesi raivoisa riita. Mies ajoi ovien läpi, koska halusi estää vaimon lähdön, kertovat italialaislehdet.

 

yle

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään