Pauli Hankonen

Win7 Työpöytä langattomasti telkkariin?

2 viestiä aiheessa

Kaikessa yksinkertaisuudessa: Kuinka voisin saada pöytäkoneeni työpöydän näkymään langattomasti telkkarissa? Reitin löytyy ja DLNA yhteys toimii, media siirtyy TV:n ja kompuutterin välillä.

 

Olisi vaan hyvä jos pääsisi surffaamaan työpöydän kautta näppiksellä ja hiirellä, eikä tarvitsisi käyttää telkkarin melko kömpelöitä, vaikkakin toimivia, nettiratkaisuja. Esim Yle Areenan, Maikkarin katsomon ja Youtuben käyttö on Windowsilla 100 kertaa viisaampaa hommaa, kuin suoraan telkkarin omalla sovelluksella.

 

Pöytäkone ja telkkari sijaitsevat eri huoneissa, eikä piiiitkän HDMI - piuhan vetäminen tunnu mielekkäältä. Myöskään läppärin kytkeminen HDMI piuhalla ei houkuta, kun kerran noi langattomat vermeet on olemassa. Olin löytävinäni kuukausi takaperin googlettamalla jonkun open source softan joka hoitaa homman, mutta nyt en löydä googlella mitään viisasta..

 

Onko tuo ylipäätään edes mahdollista jollain piuhan korvaavalla softalla hoitaa, vai pitääkö tästä lähteä kauppaan ostamaan (taas) yksi fyysinen lisähärpäke taloon?

 

Ideoita?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään